Дейвид Мойс предупреди феновете на Уест Хем, че ругаенето на

...
Дейвид Мойс предупреди феновете на Уест Хем, че ругаенето на
Коментари Харесай

Дейвид Мойс избира своята страна след гневната реакция на Калвин Филипс към феновете на Уест Хям

Дейвид Мойс предизвести почитателите на Уест Хем, че ругаенето на Калвин Филипс единствено ще попречи на възможностите на полузащитника да промени пагубното си проклинание чартърен.

Филипс, който се причисли от Манчестър Сити през януари със договорка до края на сезона, беше видян да псува група последователи, които го нарекоха „ ненужен “ и му споделиха да „ се махне “ от техния клуб през след съботната трагична загуба с 4-3 от Нюкасъл. Получателят чартърен от Сити инцидентно препъна нападателя на Нюкасъл Антъни Гордън, с цел да даде дузпа в 77-ата минута, до момента в който Уест Хям водеше с 3-1.

Александър Исак съответно вкара и още два късни гола на Харви Барнс обърнаха това, което беше мечтаният следобяд за посетителите в призрачен сън. В фрагменти, снимани отвън Сейнт Джеймс Парк, Филипс отговори на групата гневни последователи, като им подвигна междинен пръст.

Босът на Уест Хям Мойс към този момент сподели думата си за реакцията на 28-годишния футболист и прикани почитателите да го уволнят. „ Калвин е човешко същест...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР