Дейвид Бекъм сподели колекция от невиждани досега снимки на съпругата

...
Дейвид Бекъм сподели колекция от невиждани досега снимки на съпругата
Коментари Харесай

ЧРД 50, ВИКТОРИЯ! Невиждани досега снимки на палавата спайска

Дейвид Бекъм показа сбирка от невиждани до момента фотоси на брачната половинка си Виктория, с цел да й честити 50-ия рожден ден.

Дейвид постна в профила си в Инстаграм и няколко видеоклипа на четирите им деца, Бруклин, 25, Ромео, 21, Круз, 19, и Харпър, 12 снимани през годините.

Той също по този начин включи и стоплящи сърцето снимки на Виктория през нейното детство, актьорската игра в театъра, карането на ски в младите й години и доста фрагменти зад кулисите.



Една емблематична фотография, която Дейвид сподели, беше на по-младата Виктория, стояща пред известния Ролс Ройс на татко си, който беше упоменат в документалния филм за семейство Бекъм.

Друга фотография, която Дейвид показа, демонстрира щастливия миг незабавно след раждането на детето им, с Дейвид и Виктория, които се усмихват щастливо на камерата, до момента в който той държи бебето.



Дейвид включи в поста си и непоказвани фотоси от сватбата им, както и остарели домашни видеоклипове.

Той даже съумя да покаже по-стари видеоклипове от времето, когато Виктория пееше в Spice Girls.



Той написа към обявата си: „ Честит рожден ден на моята красива съпруга… Докато празнуваш този рожден ден, би трябвало да погледнеш обратно и да се гордееш с това, което си постигнала и построила, както и, несъмнено, че се ожени за капитан на британския народен тим по футбол ”.



„ Но твоят максимален триумф са децата, ти ги напътстваш, обичаш и ги учиш… Те те обичат абсолютно, ние всички те обичаме толкоз доста. Нека това е специфичен ден, ти заслужаваш всичко. ГОВОРЯ ОТ СЪРЦЕ ”, приключва Бекъм.



Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР