Дейвид Бекъм седна на първия ред на модното шоу на

...
Дейвид Бекъм седна на първия ред на модното шоу на
Коментари Харесай

Защо всички говорят за чорапите на Дейвид Бекъм

Дейвид Бекъм седна на първия ред на стилното шоу на жена си в Париж, само че изборът му на тоалет стана причина за разпалени полемики. 48-годишният някогашен футболист поддържа Виктория по време на представянето на сбирката й за пролет/лято 2024 на Седмицата на модата в Париж, дружно с три от децата им - Харпър, Крус и Бруклин.
 Виктория Бекъм - секси и по долни дрехи за новите парфюми на Victoria Beckham Beauty
Какво направи Виктория Бекъм за пръв път поради Дейвид

Любовта е най-голямото ентусиазъм

Виждаме Дейвид да стои на първия ред с редакторката на Vogue Анна Уинтур, модела и телевизионна звезда Ким Кардашиян и брачната половинка на Бруклин - Никола Пелц-Бекъм, до момента в който с интерес следи ревюто в грандиозната парижка къща от XVIII век, която в миналото е била дом на Карл Лагерфелд.

Виктория разгласява фотография на първия ред на нейното шоу, изпълнено със звезди, само че критиците наподобява се концентрираха единствено върху едно нещо - фактът, че Дейвид Бекъм беше избрал да носи бели чорапи със сандали. И както един почитател разяснява: " Чорапи и сандали. Не, благодаря. "

Всъщност, това не е първият път, когато Дейвид носи чорапи и сандали по време на фешън шоу на Виктория. Той беше обул чорапи със сандали и по време на Седмицата на модата в Лондон през 2020 година, напомня OK. Бившата звезда на Манчестър Юнайтед тогава се наби на очи, като съчета бели чорапи с черни сандали и публични панталони.
 Бруклин Бекъм и Никола Пелц - неприятната преживелица край нощен клуб в Париж
Когато си синът на Дейвид Бекъм, само че все пак получиш отвод

Понякога разпоредбите важат за всички

Някои почитатели разясниха, че щом Дейвид Бекъм, който несъмнено постоянно се облича доста стилно, го прави - би трябвало да е " готино ", до момента в който други побързаха да го нарекат фешън гаф. Този път Дейвид съчета своите бели чорапи и кафяви сандали с каишки с бяла тениска под черен костюм.

Освен фамилията, доста други звезди, другари на Виктория, участваха на ревюто, облечени в стилни облекла. В това число и звезди като Ева Лонгория, Памела Андерсън, Крис Дженър и Оливия Палермо. След шоуто Дейвид разгласява фотография зад кулисите на него и брачната половинка му Виктория преди представянето на сбирката ѝ.

Междувременно стана ясно, че до момента в който са в Париж, Бруклин и Никола вземат решение да се позабавляват, като вечерят на открито, а по-късно се отдадат на танци в един от настоящите парижки нощни клубове. Така към 2:30 ч. сутринта 24-годишният Бруклин и 28-годишната Никола се озовават пред входа на Raspoutine.

Brooklyn Beckham et sa magnifique épouse Nicola Peltz se font gentiment recaler à l'entrée d’une afterparty lors de la (video: )
— Celebrities in Paris (@celebsinparis)
Там обаче са пресрещнати от защитата, която отхвърля да ги пусне да влязат. Това виждаме от видео, споделено в обществените мрежи. От него научаваме, че съпрузите изчакват към две минути, с цел да видят ще бъдат ли позволени в клуба. След нов отвод те си потеглят разочаровани.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР