Дейвид Бекъм се е запалил по идеята да снима автобиографичен

...
Дейвид Бекъм се е запалил по идеята да снима автобиографичен
Коментари Харесай

Бекъм преговаря с Amazon и Netflix za автобиографичен филм - slava.bg

Дейвид Бекъм се е запалил по концепцията да снима автобиографичен филм. Той се въодушевил от документалния филм The Last Dance, който Майкъл Джордан пусна за живота си предходната година и който продуцира самичък. Футболистът също желал да опише за своя живот и към този момент договаря с Netflix и Amazon да го продуцират и излъчват.

„ Това е план, за който Дейвид доста се вълнува и който желае отдавна. Филмът ще включва неизлъчвано наличие за него и архивни фрагменти от кариерата му. Лентата ще бъде за живота на Дейвид откакто спря да играе на терена с фокус към основаването на неговия отбор в Маями. Ще има и наличие за персоналния му живот “, разкри източник пред The Sun.

Той добави, че Бекъм желае да се възползва от огромния интерес към него сега. Сред горещите вести е годежът на сина му Бруклин за Никола Пелтц, който бе разгласен на 11 юли. Според мълвата младите бързат да се венчаят, тъй като измежду гостите ще бъдат и принц Хари и Меган Маркъл, които са близки другари на фамилията. Бъдещите младоженци към този момент търсят дата, която да пасне на графика им.

Разбира се, измежду почетните посетители ще бъде и сър Елтън Джон, който е кръстник на Бруклин и също по този начин непосредствен до кралските особи.

Източник: tialoto
Снимка: BGNES
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР