Дейвид Баертен от Белгия е известен и като @ragnar_le_fou в

...
Дейвид Баертен от Белгия е известен и като @ragnar_le_fou в
Коментари Харесай

Мъжът, който инсценира смъртта си и се появи на погребението си с хеликоптер

Дейвид Баертен от Белгия е прочут и като @ragnar_le_fou в TikTok, където има 160 000 почитатели. Видеата, които качва, постоянно са провокативни. В едно от тях той демонстрира по какъв начин подарява кола на сестра си, с цел да отпразнува започването ѝ на нова работа. Друго негово видео обаче става даже още известно и обикаля международните медии.
 Сюзън Мийчън - писателката, инсценирала личното си самоубийство
Да се завърнеш от мъртвите две години след гибелта си

Мистерия като за книга

Мъжът взема решение да инсценира гибелта си и да се появи на личното си заравяне с хеликоптер, с цел да види кой от фамилията му ще се появи. В организацията на проекта се включват брачната половинка и децата му.

Очевидно концепцията му се реализира, защото от разнообразни клипове, споделени от други консуматори на TikTok, се виждат подиуми от деня на погребението, както и фотоси на ковчег и мемориал.

За да е всичко по-убедително и реалистично, дъщерята на мнимия мъртвец даже приготвя пост, в който написа: " Почивай в мир, баща. Никога няма да спра да мисля за теб. Защо животът е толкоз неправдив? Защо ти? Щеше да ставаш дядо, а имаше още цялостен живот пред себе си. Обичам те! Обичаме те! Никога няма да те забравим. "

Клипове, снимани на проведеното заравяне и качени в Tiktok, демонстрират какъв брой комплицирани са опечалените, когато " покойникът " каца с хеликоптер в близкото поле, а брачната половинка и децата му отиват да го посрещнат.
Tu nous as eu on t aime mon ami on est content que tu es parmis nous ❤️❤️ @Ragnar_le_fou
" Не е допустимо ", възкликва един от изумените очевидци. Други фрагменти демонстрират ридаещ наскърбен, който прегръща Баертен.

Мъжът изяснява решението да инсценира гибелта си с това, че фамилията му не е било задоволително сплотено и че желае всички да се сближат.

" Исках да им дам житейски урок и да им покажа, че не би трябвало да чакат някой да почине, с цел да се сетят за него ", споделя той пред английския Times. Дейвид Баертен споделя също, че макар че се радва да почувства любов в деня на " погребението " си, " до момента в който сме живи, би трябвало да чуваме тези неща ".
Tu nous a eu je te le jure j etais en pleure moi et apres j ai eu le choc poto on t aime beaucoup ❤️@Ragnar_le_fou @Leclercq Philippe
" Направих това, с цел да стартира живота си още веднъж с вас ", споделя той на фамилията си.

Някои от коментиралите историята не крият, че са трогнати от необичайния му опит да сплоти фамилията си. Други, които настояват, че в действителност са изгубили обичан човек, споделят, че са ужасени.

" Със гибелта игра не трябва, изгубих брачна половинка си и ми е мъчно да преживея загубата на някого, който обичам. Шокирана съм ", написа в един от мненията.
 Бела Монтоя - дамата, която “оживя ” откакто първо е оповестена за мъртва
Да се окажеш в ковчег още преди да си умрял

Като от кино лентата на ужасите, само че в действителност

В различен пък се споделя: " Натъжих се, като разбрах за тази по този начин наречена гибел... откогато изгубих татко си, когато бях на 18 години и майка си на 29, мъчно одобрявам сходни смешки. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР