Действията на руски боен изтребител в небето над Сирия застрашиха

...
Действията на руски боен изтребител в небето над Сирия застрашиха
Коментари Харесай

Москва си играе с огъня: Су-35 действал провокативно към американски разузнавателен самолет

Действията на съветски военен изтребител в небето над Сирия заплашиха живота на четирима членове на екипажа на американски разследващ аероплан, съобщи Асошиейтед прес, като се базира на неназовани американски чиновници, пишат Факти.бг.

На 16 юли съветски изтребител Су-35 „ прелетял доста близо “ до американски разследващ аероплан МС-12, предизвиквайки и мощна турбуленция, показва организацията. Колко близо е прелетял съветският изтребител чиновниците не прецизират.

В същия ден Олег Гуринов, заместник-ръководител на Руския център за помиряване на Сирия, заяви, че самолети, в това число МС-12W, на ръководената от Съединени американски щати коалиция три пъти са нарушили сирийското въздушно пространство. Прехващането на съветския водач е попречило на американския екипаж да ръководи безвредно самолета, настояват източници. Те нарекоха случая „ ново равнище на небезопасно държание, което може да докара до случай или загуба на живот “.

Високопоставен чиновник на Пентагона сподели, че Съединени американски щати обмислят няколко разновидността за противопоставяне на възходящата съветска интензивност в небето над Сирия, за която се твърди, че е усложнила опитите на американските военни да нападат военното командване на групировката " Ислямска страна ". Агенцията изяснява засилената съветска военна интензивност от март на възходящото съдействие сред Москва, Техеран и сирийското държавно управление в опит да принуди Съединени американски щати да изоставен Сирия.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР