Действията на Русия, Китай и Иран могат лесно да доведат

...
Действията на Русия, Китай и Иран могат лесно да доведат
Коментари Харесай

Русия, Китай и Иран могат да предизвикат световна война, притеснени в Лондон

Действията на Русия, Китай и Иран могат " елементарно " да доведат до инцидентна война. Това предизвестие насочи началникът на Генералния щаб на въоръжените сили на Англия Ник Картър, представен от АП.

Според него дейностите на трите страни могат " елементарно да доведат до неточност, подбудена от неправилна преценка " и да усилят риска от война.

" Нашите съперници се трансфораха в майстори в експлоатирането на шефовете сред мира и войната ", написа генералът в публикация за вестник " Сънди телеграф " във връзка Деня на паметта в Англия.

" Енергията, парите като подкупи, корупционните бизнес практики, хакерските атаки, убийствата, подправените вести, пропагандата, бойците в униформи без нашивки и опровергавани компании за сигурност и защита, заграбване на веригата на доставките, кражбата на интелектуална благосъстоятелност и старомодни военни закани - всичко това са образци от нова ера на различни " оръжия ", които се употребяват за продобиване на преимущество, всяване на различия, подкопаване на нашето политическо единение и подло заличаване на нашия метод на живот ", предизвестява Ник Картър.

Генералът даде като образци разпространяването на дезинформация в Африка посредством " Facebook " от съветски държавни компании и разширяващото се медийно наличие на Москва на континента.

" Не загатвам, че съперниците ни желаят да тръгнат на война съгласно обичайното определение на термина, само че безразсъдното държание и неспазването на интернационалното право, изразяващо се в потреблението на тези нови типове " оръжия ", основава заплаха от ескалация, която елементарно може да докара до неточност, подбудена от неправилна преценка ", написа той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР