Действащият двукратен шампион Яник Синер започна с победа защитата на

...
Действащият двукратен шампион Яник Синер започна с победа защитата на
Коментари Харесай

Синер стартира успешно защитата на титлата си в София

Действащият повторен първенец Яник Синер стартира с победа отбраната на купата си на тенис шампионата от АТП 250 София Оупън. В зала „ Арена Армеец “ в столицата италианецът се оправи изрично с португалеца Нуно Борхес с 6-3, 6-4. Срещата продължи към един час и 25 минути .
Яник Синер.
10-ият в международната класация наложи волята си през цялото време, като проби първото подаване на 93-ия в света португалеца. До края на частта той не позволи съмнения и завоюва удобно с 6-3. Във втория сет още веднъж един-единствен пробив бе задоволителен за първенеца от последните две издания да се поздрави с крайния триумф.

Синер завърши с 10 аса и загуби единствено четири точки на първи сервис за целия мач, като не се наложи да избавя нито една точка за пробив. Поставеният под номер 1 в главната скица приключи с близо два пъти повече уинъри – 23 на 12, а при непредизвиканите неточности бе с 20 за сметка на девет в графата на Борхес.

В спор за място на полуфиналите първенецът в столицата ще играе с един всред последния мач на сингъл от програмата – Александър Вукич от Австралия, и испанския деец Фернандо Вердаско. Напред през днешния ден продължиха още Камил Майхжак, Ян-Ленард Щруф, Холгер Руне и Марк-Андреа Хюслер, който хвърли бомбата, елиминирайки втория подложен Пабло Кареньо Буста в три сета. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР