Дейността на Уилям Булман се популяризира чрез Института Монро. Той

...
Дейността на Уилям Булман се популяризира чрез Института Монро. Той
Коментари Харесай

Няма физическо време и следователно няма биологично стареене или разпад (първа част)

Дейността на Уилям Булман се разпространява посредством Института „ Монро ". Той е създател на доста бестселъри, откривател и специалист по извънтелесни прекарвания (опит отвън тялото - OИТ) с над 40 години опит в тази област. У нас е прочут с „ Приключения отвън тялото ". Неговите завладяващи книги ви канят да измененията гледната точка, от която виждате този свят и себе си. Предлагаме ви изявление на Стюард Свердлоу с Булман за естеството на новото знание, за неограничените благоприятни условия на човешката чувствителност и опцията ни да черпим информация от отвъдното.
-  От първото ни изявление през 2009 година и вашето посещение в моето радио шоу в блога на Dreambuilders Australia изтече доста вода. Сега ще поговорим по тематиките, показани в най-новата ви книга „ Висшият Аз в този момент: Ускоряване на вашата духовна еволюция ", в съавторство със Сюзън Булман. 
Уилям, постоянно съм намирал книгите ви за очарователни и ангажиращи и разбирам по-добре от всеки път за какво всичко ни приготвя за непредвиденото. На разнообразни стадии, следвайки стъпките, предложени във вашите книги, получих визия за ОИТ и астралните завършения. Благодаря ви за прозренията ви още веднъж.
Във вашата основополагаща книга „ Приключения отвън тялото “ вие разкривате, че астралното пътешестване освен уголемява съзнанието, само че може да удостовери съществуването на душата, да ни научи за минали животи, да обогати всекидневието ни. Това е вълнуващ справочник за всички, които желаят да излязат оттатък тялото и да подхващат най-хубавото пътешестване. 
Разкажете ни за най-дълбоките открития, които сте създали по време на астрално пътешестване, свързани с разширението на персоналното, груповото и планетарното (Земното) схващане?-  Едно от най-дълбоките открития, които направих, е, че Вселената, както забележима, по този начин и невидима, е многоизмерен континуум. Ние съществуваме в голям брой измерения, като всяко от тях става все по-малко компактно, до момента в който се движим във вътрешността. Нашата еволюция е вътрешно пътешестване на съзнанието през тези измерения.
Много хора са научени да търсят задоволство отвън себе си. Безпокойството може да накара хората да мислят, че промяната на работа, дом, сътрудници или житейски обстановки е отговорът. Те постоянно откриват, че смяната на фокуса сама по себе си не отстранява дискомфорта и объркването.  
-  В „ Приключения отвън тялото " казвате, че „ Чувството за цел и ред излиза наяве: аз съм очевидец на еволюцията на съзнанието, на своята еволюция през еоните на времето “. Заявявате: „ Разбрах, че отговорите на мистериите на нашето битие не са скрити - те търпеливо чакат да разтеглим зрението си оттатък плътните граници на материята ". Какво бихте споделили за линейното време и по какъв начин то се въздейства от разширението на съзнанието? Какво е земното битие отвън времето?-  Единственото нещо, което в действителност има значение, е нашето положение на съзнанието. Няма физическо време и затова няма биологично стареене или разпад. Нефизическият живот е поредност от прекарвания – изцяло несвързани с линейното време, както го познаваме във физическото. Няма минало или бъдеще, има единствено настояще.
-  Упражнявах своето лично разширяващо се за ОИТ схващане посредством постоянна дихателна процедура и резултата на доминото, откакто си припомних, че съм оживелият близнак при бременността на майка ми. Напълно съм склонен с това, което казвате, че „ Някои от най-трудните уроци, поради чието научаване сме тук, са директно свързани с контрола на мислите и поемането на персонална отговорност “ (особено за нашите лични неправилни възприятия).

Какъв е вашият опит? -  Първо би трябвало да осъзнаете, че вашите мисли се демонстрират неотложно в нефизическата действителност. Чрез моите извънтелесни прекарвания (OИТ) научих, че би трябвало да поемам цялостна отговорност за всяка мисъл, която планирам. От персонален опит открих, че мислите ми имат невероятна креативна мощ и от мен зависи да поема отговорност, тъй като те са мои творения.
-  Споделете няколко образеца от живота си, в които сте задълбочили пробуждането си, поемайки дълбока персонална отговорност.-  Никаква външна мощ не образува живота ни – ние сме креативната мощ. Имал съм няколко оцелявания в утробата, където съм основал цялата си среда – всеки неин колорит. Една зима беше изключително студено и мрачно, тъй че в моя ОИТ сътворих хубав плаж с бял пясък с превъзходна синьо-зелена вода. Отпуснах се на плажа, усещайки топлината на слънцето и си осигурих нова атмосфера, която не изисква самолетен билет.
Имало е по-драматични моменти, в които се сблъсквах с подсъзнателните си страхове. В едно от извънтелесните ми прекарвания, страхът се появи във формата на великански безделник. Трябваше да направя избор – да се изправя против него или да тичам. Поех отговорността да го предизвикам, като изпратих обич към това огромно и демонично създание. То незабавно се разтвори и аз бях омекотен, че този боязън към този момент няма да ми въздейства във физическото положение. Това прекарване е разказано в детайли в „ Приключения отвън тялото ".
(Следва продължение)
Източник
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР