Дейността на руското правителство се одобрява от 50,3% от анкетиранитеНивото

...
Дейността на руското правителство се одобрява от 50,3% от анкетиранитеНивото
Коментари Харесай

Над 80% от руснаците се доверяват на Путин

Дейността на съветското държавно управление се утвърждава от 50,3% от интервюираните

Нивото на доверие към президента Владимир Путин в Русия надвиши 80%, предава ТАСС, представена от Агенция Фокус, като се базира на данни от Всеруския център за проучване на публичното мнение (ВЦИОМ).

" На въпроса за доверието в Путин 80,3% от участниците в изследването дадоха отговор позитивно (минус 1,2 процентни пункта на седмица), равнището на утвърждение на активността на президента беше 76,7% (минус 1,6 процентни пункта на седмица) “, се отбелязва в изследването.

Дейността на съветското държавно управление се утвърждава от 50,3% от интервюираните (минус 1,3 процентни пункта), а работата на министър-председателя Михаил Мишустин се утвърждава от 51,3% от интервюираните (минус 1,2 процентни пункта). 62,3% споделят, че имат вяра на Мишустин (минус 1 п.п. през седмицата).

Анкетираните показаха отношението си и към водачите на парламентарно показаните партии. Така Генадий Зюганов, ръководител на Централния комитет на Комунистическата партия на Руската федерация, се употребява с доверие от 35,2% (плюс 2,3 п.п. на седмица), водачът на " Справедлива Русия - За истината “ Сергей Миронов - с 32,4% (плюс 2,4 п.п. на седмица).седмица), ръководителят на партията Нови хора Алексей Нечаев - 11,4% (плюс 2,3 процентни пункта на седмица), водачът на ЛДПР Леонид Слуцки - 19,2% (плюс 0,5 процентни пункта на седмица).

Нивото на поддръжка за Единна Русия е 41% (плюс 0,3 процентни пункта на седмица), Комунистическата партия - 10,9% (плюс 0,6 процентни пункта на седмица), " Нови хора “ - 4,2% (плюс 0,1 процентни пункта на седмица), Либералдемократическата партия - 7,8% (плюс 0,3 п.п. на седмица), " Справедлива Русия - За истината “ - 5,5% (минус 0,3 п.п.. п.).
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР