„Дейността на предприятието е ключова и структуроопределяща за икономическия и

...
„Дейността на предприятието е ключова и структуроопределяща за икономическия и
Коментари Харесай

Оздравителния план на „Спарки“ обсъдиха кметът Пенчо Милков и оперативният директор на дружеството Борислав Ботев

„ Дейността на предприятието е основна и структуроопределяща за икономическия и обществения образ на Русе “, означи кметът Пенчо Милков.

Той акцентира значимостта на сдружението през последните десетилетия и като шеф, който обезпечава развиване на фрагментите от профилираните гимназии и Русенския университет. По думите на Борислав Ботев се работи по привличането на възпитаници от прогимназиалните класове и студенти, които към този момент имат своя стаж в предприятието и желаят да останат в него.

С спонтанна обиколка в предприятието Ботев срещна кмета и с съответните действия, които се правят в обособените цехове. Селскостопанска техника, снегорини и багерни товарачи са единствено част от продуктите, които създава „ СПАРКИ РУСЕ 2020 “. Колони и шасита за строителни платформи, заварена структура за кофи и чукове за строителни машини допълват необятната индустриална гама, като 99% от продукцията е предопределена за европейския пазар. По думите на оперативния шеф в предприятието работят близо 300 души, а самата компания си взаимодейства с десетки снабдители от индустрията.

По време на обиколката Пенчо Милков инспектира и построяването на безплатния паркинг, който се намира в съседство на постройките на „ СПАРКИ “ и ще обслужва главно наематели на магазини и гости на Кооперативния пазар. Очаква се в напълно къси периоди той да бъде пуснат в употреба.

В края на визитата си кметът увери домакина, че локалната администрация ще направи каквото е нужно съгласно пълномощията си, с цел да спомогне за реализирането на оздравителния проект на сдружението.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР