Дейм Естер Ранцен каза, че иска да спести на семейството

...
Дейм Естер Ранцен каза, че иска да спести на семейството
Коментари Харесай

Телевизионната легенда Естер Ранцен обмисля да сложи край на живота си в Dignitas след сърцераздирателно признание

Дейм Естер Ранцен сподели, че желае да спести на фамилията си мъката да я види по какъв начин страда от мъчителна гибел.

83- годишна телевизионна ветеранка описа по какъв начин обмисля да постави завършек на живота си в швейцарската клиника Dignitas, до момента в който се бори с рак на белия дроб в четвърти етап. Дейм Естер също прикани за свободно гласоподаване за асистираното умиране, с цел да се разреши на неизлечимо заболели хора да преминат с достолепие.

Тя сподели: „ Присъединих се към Dignitas. Помислих си, добре, в случай че идващото сканиране покаже, че нищо не работи Може да отида до Цюрих, само че това слага фамилията и приятелите ми в мъчно състояние, защото биха желали да отидат с мен. Полицията може да ги преследва. Семейството ми споделя, че това е мой избор. Обясних им, че не желая техните последните мемоари за мен са мъчителни. "

" Ако гледате по какъв начин някой, който обичате, умира неприятно, този спомен заличава всички щастливи моменти. " Майката на три деца Дайм Естер беше запитана в The Today Podcast, който е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР