Деян Неделчев – Икебаната, който преди две години възпя и

...
Деян Неделчев – Икебаната, който преди две години възпя и
Коментари Харесай

Икебаната с нов хит за Борисов

Деян Неделчев – Икебаната, който преди две години възпя и водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, се въодушеви от Бойко Борисов за новата си ария. На 10-та година от ръководството на премиера се ражда – съгласно създателя непринудено – „ Имам прелестна страна “.



„ След Корнелия Нинова е време да направя нещо и за Бойко Борисов. Тогава докарах моя режисьор, създател на текстове и сценарист - Валери Станев. Дадох му концепцията, че би трябвало да създадем нещо за Борисов. Докато лежах след интервенцията си от херния през февруари месец, той към този момент беше написал стихотворението и на мен за една нощ ми се изля мелодията, без да я мисля “, споделя Икебаната пред Bulgaria ON AIR.

За основа на текста са послужили действителни реплики на премиера.

„ В едно от интервютата си той е споделил, че той е слънцето, по тази причина сме го поставили като слънце. Мислехме да сложим маска ”, прибавя Неделчев.

Деян признава, че всеки е свободен да интерпретира текста по този начин, както пожелае: „ Аз съм аполитичен. Песента се харесва на хората, те схващат от жлъч и подигравка “.

Икебаната удостовери, че хората на изкуството у нас живеят мъчно и има проекти след края на пандемията да търси по-добър живот в Испания.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР