Деян Донков и Радина Кърджилова не свалят противогрипните маски даже

...
Деян Донков и Радина Кърджилова не свалят противогрипните маски даже
Коментари Харесай

Деян Донков и Радина Кърджилова се покриха в провинцията

Деян Донков и Радина Кърджилова не смъкват противогрипните маски дори когато пътуват с колата си, видя HotArena.

С парче плат върху носа и устата се вози в мини купъра и синът на известните артисти - 3-годишният Христо. Динката и жена му очевидно не изключват опцията да са вирусоносители, та по тази причина са с опаковани физиономии даже в пространства, които са недостъпни за външни на фамилията им лица.

Министърът на опазването на здравето към този момент анулира заповедта си за наложително носене на маски навън, само че Донкови не престават да я съблюдават. Те извършват прецизно всички рекомендации на Националния действен щаб, а по време на изключителното състояние пък съвсем не излизаха от къщи. Дома си Радина и Деян напускаха единствено когато им се постановяваше да си напазаруват храна и медикаменти.

Арт двойката е безапелационна, че хората, които бойкотират разпоредбите на НОЩ, са терористи. Динката толкоз харесва гологлавия ген. Мутафчийски, че в края на април даже реши да му подражава и обръсна косата си.

Онзи ден тричленното семейство се натовари в автомобила си и отпраши към провинцията. Фамилията има намерение да прекара отвън София известно време, тъй като в столицата коронавирусът върлува най-вече.

Деян караше, Радина седеше до него, а синът им се возеше откъм гърба, както повелява законът. Малчуганът се беше разположил в удобно детско столче.

Колата на актьорите има дребен багажник, та за далечни пътувания Донков инсталира втори на покрива. Тумбестият резервоар побира няколко куфара, написа Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР