Деви, имате нужда от почивка. Риби, усмихвайте се на живота.

...
Деви, имате нужда от почивка. Риби, усмихвайте се на живота.
Коментари Харесай

Най-точният седмичен хороскоп за периода от 9 до 15 май

Деви, имате потребност от отмора. Риби, усмихвайте се на живота.

10 май Меркурий назадничав
11 май Юпитер влиза в Овен
15 май Слънце площ Сатурн
15 май Слънце секстил Нептун

Луна през седмицата се движи през знаците – Лъв, Дева, Везни и Скорпион

Благоприятни дни за подкастряне – 10 (след 14 ч), 11, 12, 13 (до 17:30 ч) май

Благоприятни дни за боядисване на косата – 9, 10, 11, 12 (до 16ч), 13 (след 17:30ч), 14, 15 май

„ Луна без курс” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

09.05. 15:40 - 10.05. 01:5412.05. 07:00 - 12.05. 09:3614.05. 11:08 - 14.05. 13:35

Овен – Тази седмица имате опция да се върнете към някого от предишното си. Възможно е този човек да влезе в живота ви в този момент ненадейно. Добре е да претеглите плюсовете и минусите на наличието му, с цел да вземете решение. Трудно е да се планува къде ще ви води любовта ви през това време, заради което е добре да се концентрирайте върху основаването на прочувствена сигурност за вас. Следващият интервал е съвършен за реинвестиране във вашия дом, вашите персонални цели, което ви кара да се чувствате подкрепени от Вселената, даже в случай че любовта не е част от пътя ви в този миг.

Благоприятни дни – 9, 15
Бъдете деликатни –12, 13


Телец – Имате всичко належащо, с цел да създадете седмицата по метода, по който желаете. Интуитивните ви умения се усъвършенстват и връзката ви с Вселената се ускорява. Важно е по какъв начин подхождате към събитията, тъй като има трептения, които ще бъдат извънредно интензивни. Не ви остава нищо друго с изключение на да се адаптирате към всяка обстановка. Ще дадете всичко от себе си за някой, който от своя страна няма да се вслуша в препоръките ви. Специални шансове ще имате да започнете нов стадий от живота. Препоръчително е да се фокусирате единствено върху ползи с дълготрайни резултати.

Благоприятни дни – 10, 11
Бъдете деликатни – 13, 14

Близнаци – Това е идеалният миг да приемете задачите си съществено, както професионално, по този начин и сантиментално. Следвайте интуицията си и постъпете вярно. Отлагате нещата прекомерно постоянно, само че в този момент можете да се справите с проблемите си, да ги решите и да не се отклонявате от пътя, с цел да можете да приветствате всеки триумф, който ще почука на вратата ви. Здравето ви ще бъде като цяло положително и устойчиво, като се изключи това, че ще почувствате лек спад в имунитета. Контролирайте настроението си и бъдете търпеливи, оставете събитията да следват естествения си ход.

Благоприятни дни – 12, 13
Бъдете деликатни –10, 11

Рак – Нуждаете се от повече свободно време, което желаете да посветите на дома, фамилията и околните си. Изглеждате смели и мощни извън, само че сте нежни от вътрешната страна и в този момент е подобаващият миг да поработите върху самочувствието си. Докато първата част на седмицата може да е малко по-спокойна, по-късно можете да се възползвате от по-високи равнища на сила, по-силно самочувствие и нараснала убеденост! С толкоз доста звездна сила, работеща във ваша изгода, е доста допустимо Вселената да изведе някой специфичен човек на пътя ви.

Благоприятни дни – 10, 11, 14, 15
Бъдете деликатни –12, 13


Лъв – Атмосферата на работа е добра, само че на назад във времето има различия, изключително от дамите. Внимавайте в средата на седмицата, тъй като прочувствените съмнения са огромни и можете да вземете прибързани решения. Здравето е уязвимо, само че с малко старания ще преодолеете всичко. Съсредоточете се по-добре върху персоналното развиване и прогрес. Трябва да почивате повече и да избягвате несъразмерните физически натоварвания. Имате потребност от смяна на ситуацията и средата, което ще ви се отрази доста добре.

Благоприятни дни – 12, 13
Бъдете деликатни – 14, 15

Дева – Имате потребност от моменти на отмора и преосмисляне на житейските си проекти, а положителните дни в това отношение са през втората половина на седмицата. Здравето е уязвимо, тъй че бъдете деликатни и се грижите вярно за себе си. В края на седмицата ще се почувствате по-добре, само че не насилвайте нещата. Всяко нещо си има своето време. Опитайте да намалите количеството работа, като в същото време повишите качеството. В прочувствен проект се чакат нови страсти.

Благоприятни дни – 14, 15
Бъдете деликатни –10, 11

Везни – Седмицата е добра единствено за преоценки и преосмисляне на персонални или професионални проекти. Засега избягвайте вземането на значими решения! По-добре е единствено да се информирате, да преосмислите финансовите си проекти и да оставите същинските дейности през идващите седмици. Препоръчва се нараснало внимание при общуването с другари, защото не всички са такива, каквито наподобяват. Стари връзки се разпадат, пораждат нови. Процесът продължава, тъй че всички връзки към вас са нестабилни.

Благоприятни дни – 9, 15
Бъдете деликатни –12, 13

Скорпион – Финансовото ви положение наподобява е в застой, което може да продължи. Това не е в действителност успокояваща обстановка, само че не можете да намерите дейно решение на финансовите си проблеми. Опитайте се обаче да ограничите разноските. Ще се стремите към съвършенство във всичко и няма да ви липсва храброст в дейностите ви. Все още имате доста неща за извършване. Между работа, дом и деца, сътрудници, наподобява, че ви остава доста малко време за отмора. Енергията ви понижава и чувствате, че тялото ви е изтощено.

Благоприятни дни – 10, 11
Бъдете деликатни – 13, 14


Стрелец – Ще бъдете динамични и стимулирани, което ще ви разреши да продължите напред, в случай че имате планове в ход или планове, които би трябвало да се осъществят. Може да ви предложат сътрудничество/помощ, което не трябва да отказвате. Бъдете нащрек и се уверете, че не пропускате никакви благоприятни условия. Отношенията ви с другите са по-спонтанни и не губите ненужно време в игра на дипломация. Просто предприемате дейности, битки или стъпки, с цел да се освободите от старите окови, които към този момент не желаете да носите.

Благоприятни дни – 12, 13
Бъдете деликатни –10, 11

Козирог – През тази седмица шансът се демонстрира в всекидневието ви. Шансовете и събитията са във ваша изгода и в случай че обърнете внимание, тези дни са богати на доста благоприятни условия, от които да се възползвате. Това е атмосфера на триумф, възнаграждаващи срещи, обществено самопризнание и удовлетворяващи взаимоотношения. Тази седмица партньорството се нуждае повече от вашето внимание и евентуално към този момент знаете какво би трябвало да извършите, с цел да възстановите салдото си. Ако сте сами, отделете време да се срещнете с най-близките и скъпи другари.

Благоприятни дни – 10, 11, 14, 15
Бъдете деликатни –12, 13

Водолей – Трябва да сте извънредно решителни и настойчиви в това, което желаете. Можете да разработите отлични проекти за бъдещето, солидни вложения или да извършите доста потребни спомагателни изследвания. Допълнителната работа, без значение дали е обвързвана с професионалната сфера или нещо друго, може да значи по-малко време, прекарано с обичания човек, по тази причина може да е време да обърнете повече внимание на любовния си живот. Възползвайте се от усърдната отбрана на небето, което ще се грижи за вашите любови.

Благоприятни дни – 12, 13
Бъдете деликатни – 14, 15

Риби – Усмихвайте се на живота, тъй като изцяло заслужавате всички красиви неща, които се случват в всекидневието ви. Вдъхновявайте се и се предайте на любовта! Чувствате се добре, само че прочувствените възходи и падения могат да доведат до загуба на сила, тъй че се пробвайте да си осигурите задоволително отмора и релаксация. Добре ще ви се отрази визитата на СПА център. Подсигурете си повече комфорт и успокоение. Старайте се да организирате вярно целите си.

Благоприятни дни – 14, 15
Бъдете деликатни –10, 11
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР