Девет години по-късно легендата Стивън Хендри се завръща в професионалния

...
Девет години по-късно легендата Стивън Хендри се завръща в професионалния
Коментари Харесай

Завръщането на Краля: Хендри среща приятел в първия си мач от 2012 г.

Девет години по-късно легендата Стивън Хендри се завръща в професионалния снукър. На 52-годишна възраст довечера шотландецът ще изиграе първия си мач във веригата на международния тур (WST) след международното състезание в Шефилд през 2012 година

По волята на жребия в I кръг на " Гибралтар Оупън " седемкратният първенец и рекордьор в " Крусибъл " ще се изправи против своя най-хубав другар измежду играчите Матю Селт. Двубоят в зала " Маршал Арина " в Милтън Кийнс (Анг) стартира в 21:00 ч. българско време и ще бъде гвоздеят в програмата на " Евроспорт 1 ".

" Ако стартира да играя добре, упованията ще набъбнат и аз ще желая да спечелвам повече - показа Краля в навечерието на своето завръщане. - Една от аргументите да се откажа беше, че към този момент не можех да спечелвам. Трябва да управлявам тези упования. На подготовка блъскам топката по-добре, в сравнение с когато се отдръпнах. Способен съм да извърша всички удари, които желая, до момента в който преди да се пенсионирам, избягвах някои, тъй като не смеех изобщо да ги опитвам. Но това е единствено една част от пъзела. Трябва да си събран и провиснал на масата. След девет години ще бъде мъчно просто да застана назад там. "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР