Девет боксови сблъсъка ще подгреят дербито в тежка категория между

...
Девет боксови сблъсъка ще подгреят дербито в тежка категория между
Коментари Харесай

Ето всички битки, които ще подгреят мача Кубрат Пулев - Хюи Фюри в София

Девет боксови конфликта ще подгреят дербито в тежка категория сред Хюи Фюри и Кубрат Пулев. Голямата галавечер в " Арена Армеец " ще се организира на 27 октомври.
 Кубрат Пулев даде конференция със противника си Хюи Фюри @@@
Три от подгряващите дуели ще бъдат за трофеи. Братът на Кубрат - Тервел излиза против италианеца Леонардо Брусезе. 12-рундовият конфликт е за пояса на Европейския съюз в полутежка категория.
 Кубрат Пулев даде конференция със противника си Хюи Фюри @@@
Яростна омраза под покрива на " Арена Армеец " ще се развихри в борбата за купата на България в суперполусредна категория. Йосиф Панов - Пепелянка и Стилиян Костов - Убиеца, насочиха свиреп закани един към различен. Организаторите обмислят дали да не повикат спомагателна защита, която да ги озапти по време на конференцията в сряда и кантара в петък.

Третият мач за купа ще бъде при дамите. Бившата международна шампионка в олимпийския бокс Савана Маршал - Тихия палач, се изправя против коравата аржентинка Янина Ороско в 10-рундова среща.

Още шестима българи също ще вземат участие в борбите. Спас Генов и Коко Семерджиев - Тайсъна излизат в 8-рундова среща от лека-тежка категория. Даниел Рашдан ще се бие с хърватина Лука Пупек (6 рунда, междинна категория). Данаил Станоев ще има за противник Лоренцо Пара (6 рунда, полусредна категория). Здравко Попов излиза против ветерана Джузепе Лаури (6 рунда, суперполусредна категория). Все още не е явен противникът на Борислав Иванов - Яйцето в междинна категория.

Днес е първото от медийните събития с присъединяване на Пулев и Хюи Фюри. Двамата ще упражняват пред аудитория от 18:00 часа в мол " Сердика ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР