Детството е време за игри, но понякога има възможност от

...
Детството е време за игри, но понякога има възможност от
Коментари Харесай

Деца хвърлят пиратки от терасите по пешеходци във Велико Търново

Детството е време за игри, само че от време на време има опция от играчка да стане плачка. За евентуално рискова игра на деца сигнализира жена. Случката е от Велико Търново, където малчугани се забавлявали с мятане на пиратки от тераса на висок етаж, написа.
Прочетете още
" Познайте си децата и ги възпитайте най-малко малко! Има по-забавни действия, в сравнение с мятане на пиратки през терасата, четене на книжки, да вземем за пример ", обръща се към своите съграждани Оля Н., която алармира за гледката, на която попаднала.

" Хвърлят пиратка или нещо от вида, което гърми и тормози хората, както и естественото им прекосяване пред входа и по тротоарчето пред входа ", твърди Оля.

Жената споделя, че пред въпросния вход минават доста пешеходци, измежду които и други деца. Великотърновката споделя, че от дейностите на децата имало и уплашени.

Тя изяснява, че " играта " траяла близо половин час, като добавя, че дейностите на малчуганите са евентуално рискови за пешеходците, само че и за самите малчугани.

Вижте обявата, споделена от Оля Н.:

" Ул. " Димитър Благоев " 10... Познайте си децата и ги възпитайте най-малко малко! Има по-забавни действия, в сравнение с мятане на пиратки през терасата, четене на книжки, да вземем за пример.

Пред входа минават други деца, възрастни и майки с колички! Очевидци имаше задоволително, въпреки и на клипа да не се вижда какво тъкмо вършат. Какво щяхме да вършим, в случай че пиратките на Вашите деца попаднат в количката на моето, да вземем за пример?

Да не приказваме, че това безумство продължи най-малко 30 минути. Хвърлят пиратка или нещо от вида, което гърми и тормози хората, както и естественото им прекосяване пред входа и по тротоарчето пред входа.

А по-късно се крият. На клипа даже се чува една от пешеходките, която стреснаха. Да не им се постанова повече да викат от терасата " за какво ги фотографирам ", тъй като в случай че инцидентно бях с детето си и техните интензивности навредят на здравето на детето ми, нямаше да ги фотографирам...:) И най-малкото могат да навредят на личното си здраве с всевъзможни такива пиратки, бомбички и гърмящи принадлежности.

Не е прелестно и никой не е задължен да го търпи и да бъде застрашено свободното му прекосяване пред входа! Родителите, в случай че желаят, да се свържат с мен на персонално известие ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР