Детски Спортен Празник Том и Джери‘‘ 2019 се организира за

...
Детски Спортен Празник Том и Джери‘‘ 2019 се организира за
Коментари Харесай

Детски спортен празник Том и Джери ще се проведе за девета поредна година

Детски Спортен Празник " Том и Джери‘‘ 2019 се провежда за девета поредна година. Спортно събитие е ориентирано към децата в нашия град. Главната концепция на детският празник и шампионат под мотото “Да върнем децата към спорта “. Насърчаване към систематични спортни занимания и повишение на
спортната просвета на децата от най- ранна възраст.

В празника ще бъдат показани: художествена гимнастика, спортни танци, съвременни танци, национални танци, мажоретни танци,йога, гимнастика и шампионат по футбол.

Детски Празник " Том и Джери‘‘ 2019 ще се организира гр. София - зала " Сиконко " дати на осъществяване: 19 и 26 май, 1 и 2 юни от 9.00 часа.

Очаква се да участват над 8000 посетители и деца, поканени за откриването на събитието са доста известни лица в областта на дейния метод на живот, уравновесеното хранене и спорта. В самодейността присъединяване ще вземат и деца от домове за сираци.

Тази година организирането на празника за всички подрастващи деца ще бъде със съдействието на генералните спонсори на събитето едни от най-големите производители на вафли и бисквити в България ‘‘Боровец “ и " Day&Night ", Министерство на Физическото Възпитание и Спорта, Българска
Асоциация Спорт за Всички, Български Футболен Съюз, Сокове ‘‘Флорина‘‘- производители на Плодова Напитка Fresh Premium, ‘‘БОДУ –СОТ‘‘, Карамелени и медени вафли ‘‘Нелис‘‘ и Езиков център ‘‘Бизи‘‘.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР