Детска игра с огън причини пожари в две къщи в

...
Детска игра с огън причини пожари в две къщи в
Коментари Харесай

Детска игра с огън причини пожари в две къщи в Плевенско

Детска игра с огън аргументи пожари в две къщи в Плевенско през вчерашния ден, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Плевен.

Единият е в село Горни Дъбник. Огънят е сподавен от екип на Противопожарната работа в Плевен. При огледа е открито, че парцелът не е електроснабден, а вследствие на пожара е изгоряла към 120 кв.м покривна структура. По първична информация пожарът е зародил в резултат на немарливост при боравене с огън - игра с кибрит от шестгодишно дете, с което е извършена сказка в наличието на татко му.

Детска игра с огън е предизвикала пожар и в колиба в село Мечка. Унищожени са 40 кв.м покривна структура. В гасенето са взели участие чиновници от Противопожарната работа в Плевен с един автомобил.

Пожарникари от Плевен организираха сполучлива избавителна интервенция в село Гривица, оповестиха още от ОДМВР.

Сигналът за случая е признат в Районна работа " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " нощес. Веднага са реагирали четирима чиновници с един автомобил. При акцията е избавен човек, паднал в канал на гаражно помещение. Шестдесет и седемгодишният мъж не е засегнат съществено, прецизират от ОДМВР в Плевен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР