Детска градина Валентина“ се включи в инициативата Ден на спорта

...
Детска градина Валентина“ се включи в инициативата Ден на спорта
Коментари Харесай

Европейски ден на спорта в ДГ Валентина

Детска градина „ Валентина “ се включи в самодейността „ Ден на спорта в учебно заведение “ на сдружението BG Бъди деен и означи Европейския ден на спорта.

Екипът, управителен от госпожа Евгения Церовска, работи целеустремено и редовно за повишение на двигателната и здравната просвета на децата и поощряване на родителите за деен състезателен живот. Детската градина е една от дребното освен в Пловдив, само че и в страната, която има плувен басейн.

Специални посетители на празника бяха трима души, свързани професионално със спорта. Футболистите от „ Ботев “ – Пловдив Лъчезар Балтанов и Иван Караманов и помощник-треньорът на „ Хебър “ – Пазарджик Атанас Стоилов. Присъствието на тримата освен в допълнение стимулира децата, само че беше и прегледен урок, че спортът и културата на другарство, честността и желанието за победа могат да се съчетаят в едно, единствено в случай че сме положителни хора. Трябва да отбележим, че Караманов наред с другите си занимания е упражнявал и дребните футболисти в ДГ „ Валентина “.

Спортният празник мина с доста въодушевление и позитивни страсти за всички участници и публиката. Да се надяваме, че измежду дребните спортисти е някой от бъдещите огромни първенци на България.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР