Децата на Лудогорец U13 подчиниха с 2:0 противниците от Приказките

...
Децата на Лудогорец U13 подчиниха с 2:0 противниците от Приказките
Коментари Харесай

Две победи за юношите на Лудогорец

Децата на Лудогорец U13 подчиниха с 2:0 съперниците от Приказките (Добрич). " Орлетата " гостуваха за мача от X кръг на Зоналната група.

Победата за своя отбор донесе Николай Тодоров, който на два пъти се разписа във вратата на Приказките. Футболистът на Лудогорец нанесе двата точни удара през втората част на срещата. Николай Тодоров откри резултата в 40-тата минута на мача, оплитайки кълбото в мрежата на съперника с удар с крайник, предшестван от отлична двойна композиция по диагонала. За крайното 2:0 още веднъж Николай Тодоров бе прецизен в 50-тата минута, когато изпрати топката във вратата след удар с глава.

" Момчетата играха доста добре и извършиха поставените задания по най-хубавия метод, за което ги приветствам ", разяснява минути след края на срещата старши треньорът на Лудогорец U13 Емил Георгиев.

Момчетата от Лудогорец U15 съумяха да надвият с 1:0 съперниците си от Септември (София). Мачът от XVIII кръг на Елитната група се игра в комплекс " Гнездо на орли ".

Единственото попадение в турнирната среща нанесе Ястиян Георгиев в 49-тата минута. През първото полувреме Лудогорец бе по-активният тим на терена. Благодарение на своята игра " орлетата " сътвориха редица чисти голови положения пред противниковата врата. Резултатът за " зелените " на няколко пъти имаше късмет да бъде повишен. Изпуснаха да се разпишат още Тимур Мустафа и Джем Андонов, който се намеси с отдалечен удар, отразен от стража на Септември.

" Започнахме мача добре, само че не съм удовлетворен, че с лека ръка изпуснахме основаните голови благоприятни условия. Поздравявам момчетата за раздаването на терена ", сподели треньорът на Лудогорец U15 Милен Маринов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР