Деца споделят преживявания на предците си, които няма как да

...
Деца споделят преживявания на предците си, които няма как да
Коментари Харесай

5 разтърсващи разказа за прераждане

Деца споделят прекарвания на предците си, които няма по какъв начин да знаят Индийката Шанти търси детето си, Джеймс Ленингер възвръща гибелта си
Прераждането е общо поверие в доста мисловни школи. Духовните нерелигиозни хора на новото време нормално също не го слагат под подозрение.
В последните години намира своята поддръжка даже и измежду международната научна общественост с разнообразни опити и клиничини разработки.
Кои са сериозните улики в интерес на прераждането? Има голям брой сведения от страна на психотерапевти, че клиентите им възпроизвеждат мемоари от предходен живот, когато са сложени под внушаемост.
Още по-интригуващи са разказите на деца, които споделят в елементи невероятни истории за своите предходни животи. Тези деца знаят неща, които няма по какъв начин да са научили за късия си сегашен път, както и персонална информация за хора, които не познават.
През последните 40 години са документирани над 2 500 сходни случаи. Голяма част от тях са изследвани и доказани от Университета на Вирджиния и психиатъра Джим Тъкър, написа уеб сайтът " Новото знание " и споделя 5 от най-впечатляващите разкази на пътуващото схващане на индивида.

1. 4-годишната помни своя брачен партньор

Шанти Деви е родена в Делхи, Индия през 30-те години и за изненада на родителите си, едвам приказва през първите четири години от живота си. Когато най-сетне проговаря първото нещо, което споделя е, че желае да се върне в същинския си дом в Матура при брачна половинка си и дребният им наследник.
На 6-годишна възраст се пробва да избяга, с цел да ги открие. Тогава учителят й употребява името и адреса на индивида, за който Шанти споделя, че е била омъжена и му изпраща писмо.
Съпругът Кедар Нат незабавно удостоверява детайлностите за случилото се в предходното прераждане на Шанти. Нейното име било Лудви Деви, умряла е по време на раждане.
След като тези обстоятелства легитимират историята на Шанти, родителите й я оставят да посети остарелия си дом. Отивайки там, те виждат, че всичко дава отговор на описаното: кварталът, остарелият й дом, по-голямата й сестра, даже синът й.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР