Деца са били обрани по време на спортното състезание „Лъвски

...
Деца са били обрани по време на спортното състезание „Лъвски
Коментари Харесай

Нечуван скандал! Откраднаха телефоните на 16 деца по време на спортно състезание във Враца

Деца са били обрани по време на спортното съревнование „ Лъвски скок “, проведено от община Враца, научи първо организация BulNews.bg. По първична информация са били откраднати минимум 16 мобилни телефона от раниците на малчуганите, които се състезавали по лека атлетика.
Наглата кражба е осъществена през вчерашния ден след обяд на закритата лекоатлетическа писта, пред погледа на десетки учители и доста жители. Състезанието е за възпитаници от 1 до 4-ти клас и се организира годишно, само че до момента не е имало сходен невиждан скандал.
По време на конкуренцията учителите предиздвикали децата да оставят раниците си до една от стените, с цел да не пречат. Изглежда обаче никой от възпитателите не си направил труда да пази багажа. Към края на надбягванията учениците си потърсили телефоните, с цел да кажат на родителите си, че са завършили и останали потресени, като не разкрили нищо в раниците си. Малчуганите незабавно се оплакали на учителите, които ги предиздвикали още веднъж да ревизират багажа си. Телефоните обаче по този начин и не били открити.
На място бил извикан екип на полицията, който разпитал децата, учителите и чистачката на обекта. Малчуганите споделили на униформените, че по време на надпреварата видели трима младежи да се навъртат към струпания багаж. Все още не е ясна самоличността им, а на пистата няма видеонаблюдение.
Според първичните данни липсват телефоните на минимум 16 деца, само че точният брой на ограбените хлапета към момента не е явен. Още нощес част от родителите са подали сигнали в районното ръководство на полицията, като се чака в днешния ден броят на жалбите на опарените да нарасне фрапантно.
Крупната кражба не беше обявена в формалния всекидневен бюлетин на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи. От полицията обаче увериха, че работят по случая, въпреки да не прецизираха тъкмо какъв брой са постъпилите тъжби.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР