Деца, подпомогнати от благотворителната инициатива Българската Коледа, украсиха елхата в

...
Деца, подпомогнати от благотворителната инициатива Българската Коледа, украсиха елхата в
Коментари Харесай

Деца, подкрепени от Българската Коледа, украсиха елхата в президенството

Деца, подкрепени от благотворителната самодейност " Българската Коледа ", украсиха елхата в президентството. По традиция те рисуваха и украсиха елхата в коридорите на институцията. Инициативата се организира към този момент 17-а поредна година.
През миналата година, с помощта на помощта на целия български народ, бяха събрани над 2 млн. и половина. С тях бяха подкрепени 550 деца и 19 лечебни заведения.
" Мили, деца! Вие сте вълшебниците на нашия празник и ние безпределно се радваме, че сте тук ", обърна се към гостите си президентът Румен Радев.
" Най-важното е да се поддържаме. И тази поддръжка всеки един от нас има потребност да я усети. Да усети в сложен миг, да усети усмивка, да усети добра дума, да усети протегната ръка. Продължавайте да гледате към света все по този начин усмихнати и положителни, да давате вяра и религия на нас, че светът е по-добър ", добави президентът.
В празничната стратегия се включиха възпитаници от 144-то учебно заведение „ Народни будители “ в София и детски танцов отбор „ Пламъче “.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР