Деца организират благотворителен футболен турнир за 22-годишния Георги от Карлово.Младите

...
Деца организират благотворителен футболен турнир за 22-годишния Георги от Карлово.Младите
Коментари Харесай

В Карлово организират благотворителен футболен турнир за Георги

Деца провеждат благотворителен футболен шампионат за 22-годишния Георги от Карлово.

Младите футболисти от “Хлапетата” ще се изправят против ветераните от “Левски”, с цел да съберат средства за лекуването на 22-годишния юноша от Карлово, които пребори левкемия, само че в този момент е прикрепен на легло. Благотворителният мач ще се състои на 14 май от 16:00 часа на игрище “Ловен парк” в град Карлово.

" Заповядайте и се насладете на футболното шоу сред дребни и огромни, звезди от близкото ни минало и бъдещи звезди. Заповядайте да подадем ръка дружно на едно младо момче! ", споделят уредниците.

Георги и неговата борба с живота...

Георги сега е изцяло обездвижен в болница в Пловдив. Роднини и другари събират средства, с цел да го заведат в турска клиника, където да му бъдат направени проучвания и възможна интервенция.

Ракът " сграбчва " Георги, когато е 4-годишен. Години води сполучливи борби, а последната е предходната година, когато претърпява сполучлива трансплантация на стволови кафези.

Сега Георги е още веднъж в болница и е изцяло обездвижен. Заключението на лекуващия доктор е, че става дума за неизлечима туморна групировка в шията, която води до пареза на крайниците. Майката на Георги обаче не се предава и търси избавление в Турция. Нужни са им 10 000 евро, които фамилията няма.

„ Всеки ден той ме пита – мамо, за какво не ме лекуват тук? Пак ме закарай в Турция. Аз би трябвало да го направя, битка до дупка “, споделя майката на Георги.

За Турция са му нужни 10 000 евро, които фамилията няма.

Ако имате предпочитание и опция да помогнете на Георги, можете да го извършите, дарявайки средства. Ето по какъв начин можете да го извършите:

Сметка в лв. в банка ДСК: BG56STSA93000027454641

BIC: STSABGSF

Сметка в евро в банка ДСК: BG52STSA93000027454713

BIC: STSABGSF

Титуляр: Георги Христинов Китипов

Paypal:
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР