Деца няма да присъстват на церемонията по предаването на олимпийския

...
Деца няма да присъстват на церемонията по предаването на олимпийския
Коментари Харесай

Предаването на олимпийския огън ще е без деца

Деца няма да участват на церемонията по предаването на олимпийския огън в Гърция на 19 март. Това се прави като защитна мярка поради епидемията от ковид, разгласи президентът на организационния комитет на Токио 2020 Йоширо Мори. Същите ограничения ще бъдат в действие и за церемонията при идването на олимпийския огън на 20 март в Япония. Това значи, че 340 японски деца няма да може да се включат в двете церемонии.
Мори, някогашен министър ръководител, който оглавява организационния комитет за Токио 2020, още веднъж отхвърли спекулациите, че Игрите може да бъдат анулирани заради епидемията от ковид.
" Невъзможно ", съобщи Мори пред кореспонденти, които попитаха за вероятно отменяне на олимпиадата.
Преди няколко дни, когато той беше запитан по кое време уредниците могат да вземат решение за промени в графика на олимпиадата, в случай че епидемията продължава да се популяризира, Мори сподели: " Не съм Бог, тъй че не знам. "  Броят на инфектираните от ковид в Япония доближи 1057 души, а умрелите са 12.
Олимпийският огън ще бъде разпален на церемонията в Олимпия на 12 март, след което седем дни щафетата ще премине през Гърция. На 19 март олимпийските огън ще бъде предаден на японските уредниците, а в церемонията беше планувано да вземат участие 140 японски деца. На 20 март други 200 деца трябваше да се включат в церемонията по идването на огъня в Япония.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР