ДЕТРОЙТ (AP) - Повечето електронни системи, които поемат някои задачи

...
ДЕТРОЙТ (AP) - Повечето електронни системи, които поемат някои задачи
Коментари Харесай

Повечето автоматизирани системи за шофиране не са добри, като гарантират, че водачите обръщат внимание, казва застрахователна група

ДЕТРОЙТ (AP) - Повечето електронни системи, които поемат някои задания за шофиране вместо хора, не подсигуряват съответно, че водачите обръщат внимание, и те не издават задоволително строги предизвестия или подхващат други дейности, с цел да накарат водачите да се държат, съгласно изследване на застрахователната промишленост, оповестено във вторник.

Само една от 14 отчасти автоматизирани системи, тествани от Застрахователния институт за пътна сигурност, е изпълнила задоволително добре, с цел да получите обща оценка „ задоволително “. Други двама бяха оценени като „ маргинални “, до момента в който останалите бяха оценени като „ неприятни “. Нито една система не получи най-високата оценка „ добра “.

„ Повечето от тях не включват съответни ограничения за попречване на злоупотреби и предотвратяване на водачите от загуба на фокус върху протичащото се на пътя “, сподели президентът на IIHS Дейвид Харки.

Институтът, сподели Харки, излезе с новите оценки, с цел да накара производителите на коли да следват стандартите, вк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР