ДЕТРОЙТ (AP) — Чернокож мъж, който е бил задържан от

...
ДЕТРОЙТ (AP) — Чернокож мъж, който е бил задържан от
Коментари Харесай

Случаят в Мичиган предлага пример за това как общественото доверие страда, когато полицейските служители лъжат

ДЕТРОЙТ (AP) — Чернокож мъж, който е бил арестуван от полицията по време на разходка рано сутринта в тиха общественост северозападно от Детройт, споделя белият служител на реда, който хвърли го против полицейска кола, постави му белезници и го упрекна, че възнамерява да взломи кола, също изрече забележителна неистина.

Брайън Чейни споделя, че е изискал надзорник по време на ареста си в Кийго Харбър, Мичиган, и Полицейският чиновник Ричард Линдквист му сподели, че различен присъстващ служител на реда дава отговор. Проблемът: този втори служител на реда не беше надзирател или даже член на полицейското ръководство на пристанището на Кеего.

Линдквист в никакъв случай не е бил осъден дисциплинарно и началникът му споделя, че до момента в който обвиненият има право да изиска надзорник, това, което е направил служителят на реда, е ОК.

„ Един служител на реда може да лъже на полето, когато не е под клетва “, сподели началникът на полицията в пристанището на Киго Джон Фицджералд в показания по делото на Чейни за непозволено задържане за 10 милиона $.

Но с внезапното...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР