Детинщините винаги разклащат отношенията.Детинщините понякога вредят на желанието ни да

...
Детинщините винаги разклащат отношенията.Детинщините понякога вредят на желанието ни да
Коментари Харесай

8 признака, че не сте узрели за сериозна връзка

Детинщините постоянно разклащат връзките.

Детинщините от време на време вредят на желанието ни да изградим сериозна, постоянна връзка. Ако човек постоянно се държи незряло с половинката си, неизбежно връзките им ще пострадат.

Ако не се опитате да пораснете, то персоналният ви живот ще стартира да страда след избрана възраст. Има избрани типове държания, които би трябвало да започнете да избягвате.

Ето и осем знака, че се държите незряло с половинката си:

1. Шпионирате половинката си.

Ако непрестанно следите своя сътрудник, бъркате в джобовете му/чантата ѝ, разглеждате скрито телефона му, четете известията в електронната му поща, Фейсбук-а му и т. н., вие не сте задоволително зрели за този вид връзки. Доверието е нещо доста значимо за всяка сериозна връзка. Ако не вярвате на своя сътрудник и непрестанно имате потребност да си потвърждавате, че сте единственият значим човек в неговия живот, то вие създавате ненужно напрежение върху любовта ви. Ако той в действителност ви изневерява, ще го разберете и без да го шпионирате – бъдете сигурни в това.

2. Смятате изневярата за тип игра.

Самият факт, че си имате някой „ в запаса “, ако скъсате с гаджето си, то значи вие още не сте минали пубертета като държание. Ако желаете да имате сериозна връзка с избран човек, би трябвало да сте подготвени да инвестирате цялото си време и внимание в него. Ако към момента ви се кръшка и флиртува с други хора и считате това за тип забавление, значи вие не сте задоволително зрели. Уважавайте колегата си и не го наранявайте съзнателно, в случай че желаете да бъдете и за в бъдеще с него.

3. Вдигате кавги за незначителни  неща.

Много хора считат, че борбите са потребни за връзката, само че това не е тъкмо по този начин. Ако вие постоянно се чудите защо да се скарате с гаджето си и вършиме от мухата слон – то липсва ви зрялост. По-добре се научете да разговаряте с него. Явно вие към момента не можете да се отърсите от своя нарцисизъм и го трансферирате в връзките си. Това е излишно и няма да ви направи по-щастливи в персоналния живот.

4. Излагате половинката си на публични места.

Всички конфликтни обстановки в една връзка би трябвало да стават уединено с половинката. Ако вие вдигате кавги на гаджето си пред други хора, явно е че не сте подготвени за зряла връзка.

5. Споделяте всичките си драми с половинката в обществените медии.

Социалните медии не са място, където би трябвало да се карате, да късате или да страдате поради проблеми с гаджето си. Това е незряло и даже унизително, и ще ви направи да изглеждате неуместно пред другите. Никога не се злепоставяйте по този метод, не унижавайте и половинката си с сходно държание. Социалните медии не са място и да отмъщавате на обичания. Дори да се интересувате какво мислят другите хора за вашите връзки, отново не се изкушавайте да споделяте прекомерно персонални неща онлайн.

6. Редовно се сърдите и цупите.

Цупенето по принцип е детско държание. Ако имате сериозна връзка и желаете да сте щастливи с колегата, би трябвало да изградите едни здравословни взаимоотношения, което значи да проявявате взаимно съгласие. Не очаквайте сътрудникът ви да задоволява всичките ви прищявки – постоянно на секундата.

7. Искате да ви затрупват с дарове.

Всяка жена обича подаръците, а влюбените мъже нормално са великодушни, само че въпреки всичко не допускайте материалните неща да станат фактор във връзката ви. Не очаквайте вашият обичан да ви затрупва с дарове – изчакайте го той да ви изненада, когато пожелае. Ако поставяте сходен напън върху колегата си, може да го накарате да изгуби интерес, а възприятията му да охладнеят.

8. Обиждате половинката си по време на секс.

Някои дами вземат решение да обидят своя сътрудник като го унижат по време на секс или фамилиарност. Причиняването на болежка в този миг е безусловно незряло и незаслужено, и боли съвсем като забиване на нож в гърба.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР