Детето дойде на бял свят на 14 януари, а човекът,

...
Детето дойде на бял свят на 14 януари, а човекът,
Коментари Харесай

Скандален лекар изроди бебето на Енджи Касабие! Гинекологът причинил катастрофа на „Тракия” – карал друсан и пиян

Детето пристигна на бял свят на 14 януари, а индивидът, който е оказал помощ на майката да го роди живо и крепко, е съден за причиняване на злополука, до момента в който е карал с кокаин и алкохол в кръвта.

Щастието на майката и бащата е извънредно огромно, тъй като бебето идва на бял свят след цели две несполучливи бременности на Енджи, едната от които – с близнаци. Двойката де факто е изгубила три деца, преди да се роди Раян.

Лекарят, който изродил Касабие се оказва с много скандално минало. Макар да се твърди, че с помощта на него в България са се родили цели 15 000 деца, той има зад тила си една доста тъмна страница, която хвърля голямо леке на репутацията му. Това е злополука на автомагистрала „ Тракия”, която здравното величие е предизвикал през юли 2017 година Докато ръководи колата си – БМВ, с висока скорост по спешната лента, той застига и удря влизащо в паркинг „ Бентли”, карано от 31-годишен мъж от самоковското село Бели Искър. При удара бентлито се завърта и излетява в отводнителна канавка. Водачът му по знамение незасегнат, само че се оказва, че гинекологът е бил пийнал и дрогиран по време на злополуката. Откаран е в болница в Стара Загора с фрактура на носа. Там му вършат проби за опиати и алкохол, които се оказват позитивни – демонстрират съществуване на кокаин в кръвта на доктора, както и 0,79 промила алкохол.

Въпреки скандалния случай лекарят продължава да работи и даже получава награди като един от медиците, на които се доваряват най-вече пациенти. Цели две години след злополуката той споделя в медиите, че когато я е предизвикал, е бързал да се прибере в София, тъй като новороденото му дете било болно. Колегите му пък настояват, че в никакъв случай не са го виждал пийнал и дрогиран на работа.

Енджи Касабие очевидно не се е тормозила от случая с произшествието, тъй като от самото начало на бременността си твърди, че е извънредно удовлетворена от своя доктор и му има цялостно доверие. Тя сигурно го е избирала доста деликатно поради трите си изгубени преди този момент раждане бебета – диетоложката не един път е споделяла, че отдава тези нещастия в живота си само на лекарски неточности. Тя се надяваше да роди дребния Раян на Коледа, само че детето избра да пристигна на бял свят на различен празник – ромската Нова година, Банго Васил. Съдейки по думите на пиара на звездата, бебето и родителите му най-малко към този момент ще живеят в България.

„ Чаках този хубав миг не просто 9 месеца, а три години. След проблемите с предходните ми бременности и откакто минах през доста неща, в този момент ви представям бебе Раян. Не мога да опиша възприятията си, само че това, което знам, е че ще направя най-хубавото, на което съм способна, с цел да бъда най-хубавата майка за всички времена! Толкова съм благословена да имам двама красиви мъже в живота си – Рабих ел Зейн и Раян. След като родих и пазих тази дребна загадка в утробата си 9 месеца, разбрах какъв брой са магични тези моменти за една майка и дано Бог даде това прекарване на всяка жена, която има компликации през своята бременност. И по този начин, в този момент мога да кажа: момче е!”. Това написа на своята страница в Инстаграм щастливата майка ден откакто роди.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР