Детективите се извиниха за пропуски в разследването на Babes in

...
Детективите се извиниха за пропуски в разследването на Babes in
Коментари Харесай

Убийствата на Babes in the Wood: Полицията се извинява, след като неправомерно арестува бащата на едно от удушените момичета

Детективите се извиниха за пропуски в следствието на Babes in the Wood преди близо 40 години след непозволения арест на една от жертвите ' татковци, който беше трансфорат в " социална изкупителна жертва " за своите неточности.

Случаят - един от най-известните в английската престъпна история - включваше полово принуждение и ликвидиране на ученичките Никола Фелоус и Каран Хадауей в гората в Брайтън през 1986 година от педофила Ръсел Бишоп.

Бишъп беше съден за закононарушенията и оневинен на идната година заради недостатъци в тази ситуация на прокуратурата и неистини, изречени от някогашната му другарка, която след това беше вкарана в пандиза за лъжесвидетелстване. След това чудовището беше свободно да отвлича, тормози и нападна седемгодишно момиче през февруари 1990 година, оставяйки я мъртва в Девилс Дайк, Западен Съсекс.

В последна сметка той беше съден още веднъж на нов доказателства и наказан през декември 2018 година с помощта на неуморната битка от страна на фамилиите на Никола и Карен. Но в с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР