Дете на 5 години е починало от новия коронавирус в

...
Дете на 5 години е починало от новия коронавирус в
Коментари Харесай

Дете на 5 г. почина от Covid-19 в UK, болниците в Италия си поеха дъх

Дете на 5 години е умряло от новия ковид в Обединеното кралство. Това бележи скръбен връх в страната, където до момента най-младият умрял инфектиран беше момче на 13 години, съобщи Франс прес. Родителите на детето не пожелаха името му да се загатва в медиите.

По-рано през днешния ден управляващите оповестиха за още 708 умряли инфектирани в последните 24 часа, което е връх за едно денонощие. Вчера умрелите бяха 684, в четвъртък 569, в сряда 563, а във вторник 381. Общият брой на умрелите в Обединеното кралство възлиза на 4313. Възрастта на умрелите варира от 5 до 104 години.

Общият брой на инфектираните е 41 903 с 3735 души повече през последните 24 часа.

Англия одобри през днешния ден 300 апарата за белодробна вентилация от Китай, заяви членът на английското държавно управление Майкъл Гоув, съобщи Ройтерс.

Той разясни, че страната купува апарати за обдишване от непознати сътрудници, измежду които Германия и Швейцария. Гоув благодари за доставката от Китай.

Глътка въздух за лечебните заведения в Италия

Италианските управляващи оповестиха за нови 681 умряли инфектирани от ковид в Италия за последните 24 часа, предадоха международните организации. За първи път от повече от седмица дневният брой на жертвите е под 700, отбелязва ДПА. Общият брой на умрелите от началото на епидемията до момента възлиза на 15 362, добавя ТАСС.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР