Десният бек ЦСКА Иван Турицов коментира предстоящото утре гостуване на

...
Десният бек ЦСКА Иван Турицов коментира предстоящото утре гостуване на
Коментари Харесай

Турицов: Имаме огромен шанс, не сме по-лоши футболисти от тези на Рома

Десният бек ЦСКА Иван Турицов разяснява идното на следващия ден посещение на Рома в мач от група „ А “ на Лига Европа. Защитникът изрази позиция, че „ алените “ са способни да реализират добър резултат против „ вълците “ и взе отношение по промяната на треньора Стамен Белчев.

“Не са приятни честите смени на треньор, само че атмосферата е доста добра. Не мога да разясня решението на управлението да уволни Стамен Белчев. Не сме радостни от тази развръзка, само че не сме и разочаровани”, съобщи 21-годишният български национал.

“Мисля, че настроението е на високо равнище. Предстои значим мач. Не мисля, че излизаме като новобранци. Имаме голям късмет, не сме нещо по-лошо от тях. Имаше пропуски против Клуж, само че имаме късмет против Рома и те са хора като нас. Всичко е допустимо.”

“Близо два месеца не съм играл, само че се усещам добре. От седмица и половина упражнявам наедно с тима. Нямах проблеми в последния мач. Ще бъда благополучен, в случай че дебютирам в групите на Лига Европа против тим като Рома,” добави Турицов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР