Десислава Иванчева и Биляна Петрова ще съдят вестнците Уикенд, Телеграф,

...
Десислава Иванчева и Биляна Петрова ще съдят вестнците Уикенд, Телеграф,
Коментари Харесай

Иванчева съди пеевските медии за клевети

Десислава Иванчева и Биляна Петрова ще съдят вестнците Уикенд, Телеграф, Труд и Галерия за серия от изявления с клюки.
Бившият пиар на регион Младост Петър Кърджилов събира и предава на Иванчева и Петрова всички изявления с клюки по техен адрес, най-вече в изданията на Делян Пеевски, от датата на ареста им 17 април до през днешния ден.

Най-бруталните клюки и неистини са в серия изявления на вестник Уикенд. В новия брой на вестника (1-7 септември) създателят Янаки Петров твърди, базирайки се на анонимни източници " ангажирани с следствието ", че преди месец Биляна Петрова е пробвала да трансферира цялата виновност за настояването на рушвет върху Иванчева и да се контракти с Прокуратурата да стане очевидец, вместо обвинена.

В обява на Уикенд от 11-17 август авторката Мая Стефанова, базирайки се на анонимни източници от проверяващите твърди, че Десилава Иванчева е направила два опита за самоубийство в ареста, както и че е нападала надзиратели.

Това била повода тя да бъде окована с вериги на ръцете и краката - с цел да не се отскубне и хвърли под някоя кола. В същата обява се твърди, че Иванчева била карала в нетрезво положение, изпадала в нервности против чиновниците си и куп други отвратителни, долнопробни неистини.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР