„Десислава Иванчева е изведена от болницата днес без белезници. Снимката,

...
„Десислава Иванчева е изведена от болницата днес без белезници. Снимката,
Коментари Харесай

Приятелите на Иванчева излъгали, че е изведена от болницата с белезници

„ Десислава Иванчева е изведена от болничното заведение през днешния ден без белезници. Снимката, която се демонстрира е остаряла ". Това сподели краткотрайно изпълняващият длъжността шеф на пандизите ст. комисар Васил Миладинов. Той даде изключително изказване пред постройката на Софийския затвор, откакто се подвигна звук към отстранения кмет на „ Младост " и визитата ѝ за проучвания в „ Майчин дом ".

По рано през днешния ден от екипа на упрекнатата за рушвет Иванчева оповестиха във „ Facebook ", че тя е изведена от болничното заведение по-рано от предстоящото и към известието е прикрепена фотография, на която Иванчева отново е окована.

При настаняването й Иванчева беше доведена в болничното заведение окована с белезници на ръцете и краката. Тогава хора от обкръжението й разясниха, че Иванчева е окована като " Ханибъл Лектър ". Мерките за сигурност породиха социална полемика по какъв начин е вярно да бъдат конвоирани арестанти.

Снимка от изписването й през днешния ден беше оповестена в профила на кмета в обществената мрежа. Докато Десислава Иванчева е в ареста страницата й поддържа някогашният ПР на регион " Младост " Петър Кърджилов. Именно той разгласява и видеото с окованата при постъпване в болничното заведение Иванчева.

Васил Миладинов уточни още, че с негова заповед са изменени разпоредбите за конвоиране на лишени от независимост лица. „ Пак по моя заповед е основана комисия, която изготвя новите правила, която ще бъде одобрена от министъра на правораздаването - Цецка Цачева, откакто бъде подготвена. Миладинов посочи, че до края на седмицата новите правила ще излязат, само че не се знае тъкмо по кое време ще бъдат прегледани от Министерството на правораздаването. Васил Миладинов разяснява още, че старите правила за конвоиране, са свързани с разнообразни бягства на лишени от независимост лица и са въведени, с цел да няма сходни обстановки. На въпрос за какво Иванчева е била с вериги в съда, а проведената незаконна група на Димитър Желязков–Очите, през днешния ден не са били с такива окови, той отговори, че не може да даде информация за този случай. " В множеството затвори има правила, които се дефинират на база оценка на риска за всеки обособен случай ", посочи той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР