Десислава Атанасова, депутат от ГЕРБ и Филип Попов, депутат от

...
Десислава Атанасова, депутат от ГЕРБ и Филип Попов, депутат от
Коментари Харесай

Остър спор в ефир! ГЕРБ скочи на БСП: Не може да се борите с корупцията. Вие сте исторически обременена партия

Десислава Атанасова, народен представител от ГЕРБ и Филип Попов, народен представител от Българска социалистическа партия, разясниха в студиото на утринния блок на Нова телевизия предложенията на двете партии за антикорупционен закон.

„ Нелогично, неестествено е Българска социалистическа партия да внася сходен законопроект “, безапелационна е Атанасова. „ Нелогично, тъй като през предишния мандат на Народното събрание два пъти беше обсъждан сходен законопроект и Българска социалистическа партия ги отхвърля. Странно, тъй като водачът им беше уволнен тъкмо поради подозрения за корупция “, изясни тя.

От своя страна Филип Попов съобщи, че ГЕРБ желаят единствено да маркират битка против корупцията. Филип Попов, народен представител от Българска социалистическа партия „ Не може да се обявявате за борци с корупцията при изискване, че сте исторически обременена партия “, отговори му обаче Атанасова. Тя изброи някои от текстовете в законопроекта на ГЕРБ и попита за какво текстове на Българска социалистическа партия са свързани с пълномощия за президента и разгласи, че те са противоконституционни.

Десислава Атанасова посъветва Филип Попов да чете малко повече.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР