Деси Слава развя мощен целулит от сцената на спектакъла Заедно

...
Деси Слава развя мощен целулит от сцената на спектакъла Заедно
Коментари Харесай

Деси Слава показа нацепени целулитни баджаци на сцената, не спира да работи, за да издържа семейството

Деси Слава развя мощен целулит от сцената на спектакъла „ Заедно против насилието в учебно заведение “ на УНИЦЕФ. На концерта чаровната фолк певица се появи издокарана с къса черна рокля, която не съумя да скрие мощните баджаци, нацепени от кошмара на всяка жена.

В обществените мрежи побързаха да се подиграят с младата майка, че облеклото ѝ е извънредно неуместно за фигурата. „ Ясно е, че има недостатъци, въпреки всичко е раждала и не е 20-годишна, само че можеше да прикрие минусите си с подобаващи облекла. Кому бе нужно да се появява по този метод пред аудитория? ”, разясниха злобарите. 

Според близки до певицата от Раднево след раждането на второто си дете през декември 2017 година Деси Слава все не може да отслабне до целесъобразните за растежа ѝ 62-63 кг. Снимките от спектакъла изрично потвърдиха, че русокоската се нуждае от диета или спорт, а в случай че няма воля за тях, най-малко да сортира по-внимателно облеклото си.

„ След второто раждане бе стигнала 90 кг, доста мъчно съумя да падне до 70, няма воля за повече. Заради огромния ѝ сексапил и гений почитателите привикнаха с множеството плът ”, шушукат познатите на звездата. „ Целулитът е нещо обикновено. Повечето дами го имат, даже и по-слабите, само че за какво ни го навира в очите с минижупи ”, отвръщат феновете в обществените мрежи. 

Въпреки че не е в топ форма, чаровната певица залага напълно на къси и впити рокли още от появяването си след майчинството. Деси считала да почива по-дълго и да гледа Борис, само че финансовият аспект на живота я принудил да се върне на сцената. Бащата на наследника ѝ -  Благой Найденов, не печелел задоволително, че да изхранва семейството, злословят почитателите на фолк звездата, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР