Деси Фотосесията се ожали, че дами с обратни наклонности я

...
Деси Фотосесията се ожали, че дами с обратни наклонности я
Коментари Харесай

Пикантно! Деси Фотосесията разкри как точно жените си предлагат секс и призна какви скандални предложения е имала!

Деси Фотосесията се ожали, че дами с противоположни пристрастености я желаят, само че тя напористо им отхвърля, защото била консервативна, написа " Телеграф ".
Десислава Димитрова твърди, че от близо месец дами я тормозят във Facebook със мощно неприлични оферти . Актуалната плеймейтка показа, че е шокирана от директните оферти и към момента не може да разгадае с какво е предизвикала желанието на тези дами да тестват палавостта на езичетата си.

" За първи път получавам сходни предложения от дами и то толкоз непосредствено “, споделя Фотосесията. Тя разкри, че получените известия изобилствали и били цялостни с вулгарни думи. Това я изненадало. Тя си призна, че не за първи път й насочат оферти за секс в мрежата. За разлика от мъжете, които сипели мнения за нежната й визия, то дамите задали въпроса непосредствено и от време на време много жестоко, без да опипат почвата преди този момент.

Имало две дами, които упорствали да включат Деси в тройка. Офертата им била отхвърлена на мига. „ Въпреки че съм плеймейтка, в секса съм по-консервативна, а и съм ревностна. Не обичам да разделям мъжа си с друга “, добави Фотосесията.

След като моделката призна, че Благой Георгиев й е бил секс-кандидат и тя го е отрязала, цената й се вдигнала съвсем двойно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР