Деси Добрева учи дъщеря си на всички женски задължения, за

...
Деси Добрева учи дъщеря си на всички женски задължения, за
Коментари Харесай

Деси Добрева учи щерка си на занаят, малката вече може да...

Деси Добрева учи щерка си на всички женски отговорности, с цел да й е по-лесно в живота. " В момента я учи да шие, към този момент й е време. Става дума за един пълностоен живот, в който колкото повече умения имаш, толкоз по-добре ", споделя гласовитата изпълнителка.

Тя е щастлива майка и заради обстоятелството, че момиченцето й към този момент се интересува от изкуство, въпреки да е безапелационна, че няма да я насочва с какво да се занимава в бъдеще.

" Ще си проличи накъде желае да тръгне. Нека да се допре до повече действия, да има какво да съпоставя ", добавя Добрева с усмивка. И е безапелационна, че не е от майките с заболели упоритости, за нея не е значимо щерка й да върви по нейните стъпки.

Тя не крие още, че макар честите си пътувания, остава в България. " Мястото ми е тук, харесва ми тази среда ", изяснява тя. Преди време гласовитата русокоска се беше отдръпнала от музикалната сцена, с цел да се грижи за щерка си, само че в този момент се е завърнала по-амбицирана от всеки път.

" Тогава бях бременна. Реших, че щерка ми заслужава майка, която да е до нея и да й обръща внимание. Поемах доста малко задължения, бях неразделно до нея. Сега тя пътува с мен н на всички места, където има опция ", предават от Телеграф.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР