Деси Банова се реши и показа за първи път своя

...
Деси Банова се реши и показа за първи път своя
Коментари Харесай

Бомба: Деси Банова показа русото си ангелче от Росен Плевнелиев, което се оказа... (виж тук - СНИМКИ)

Деси Банова се реши и сподели за първи път своя дребен наследник Йоан. Русото ангелче, което е наследило цвета на косата и буйните й къдрици, е детето й от президента Росен Плевнелиев. Оказа се обаче, че малчуганът наподобява на синоптичката по визия, само че по манталитет... Така и не знаят на кого се е метнал дребния.

Както знаем, татко му - Росен Плевнелиев е измежду най-кротките, тихи и възпитани мъже у нас, а характерът му е прочут на мнозина, поради публичното му състояние. За разлика от него, Йоан бил цялостна хала, пакост и половина.

Това описа самата Деси Банова като през смях призна, че и до през днешния ден се чудят на кого се е метнало това дете. " Няма такова ангелче и дяволче по едно и също време. Какъвто е дребничък извън, все гледа закачливо и се чуди каква беля да направи. На кака си сума ти тетрадки и движимости скъса и изпочупи, на мен едни слушалки ги завря в пералнята и ги пуснахме да се перат, а един ужасно значим ключ по този начин го ската, че сме го издирвали три дни, полудяхме... Жив и здрав да ни е, само че нека се кротне като порасне ", надява се Банова.

И тя, и мъжът й не мислят за още деца и това е обикновено. Деси към този момент е на 44 години и има две, а Плевнелиев също има деца от брака си с някогашната си брачна половинка - Юлиана Плевнелиева.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР