Деси Банова-Плевнелиева се завръща на екран като автор на поредицата

...
Деси Банова-Плевнелиева се завръща на екран като автор на поредицата
Коментари Харесай

Деси Банова-Плевнелиева се завръща на екран с авторска поредица в „Събуди се“

Деси Банова-Плевнелиева се завръща на екран като създател на поредицата „ Тук и в този момент “ в уикенд формата „ Събуди се “. Всяка събота тя ще показва известни българи в друга светлина – такива, каквито рядко ги виждаме.

“Щастлива съм за новото начинание, в което се впускам. За мен ще е огромно предизвикателство да покажа известните персони в друга светлина, разказвайки техните човешки истории. Очакват ни доста вълнуващи срещи с обичаните от всички нас хора на изкуството, театъра, киното, музиката, а за какво не и от политиката “, разяснява Деси Банова-Плевнелиева.

Началото на новата поредност „ Тук и в този момент “ ще бъде обещано на 5 март. Първата среща на Деси Банова-Плевнелиева ще бъде с “желязната лейди на спорта” – Илияна Раева. Журналистката ще я показа на особено и свято за нея място. Там Илияна Раева ще опише съкровени и повече от любопитни истории за нейните сложни моменти, копнежи и насъбрана житейска мъдрост.

Деси Банова-Плевнелиева е публицист с 20-годишен ефирен опит. Тя е позната на феновете като дългогодишна водеща на Прогнозата за времето на NOVA, както и с документалните си материали за климатичните промени, с които печели интернационално самопризнание. През 2018 година тя започва авторския план „ Истории на триумфа “ в утринния блок на NOVA – „ Здравей, България “.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР