Деси Банова е започнала откровена война с роднините на бившия

...
Деси Банова е започнала откровена война с роднините на бившия
Коментари Харесай

Деси Банова на нож с родата на бившия си! Не му позволиха да й остави апартамент

Деси Банова е почнала откровена война с роднините на някогашния си мъж Ивайло Граховски, с който се разделили поради Росен Плевнелиев, разбра HotArena.

Бившата синоптичка изострила до краен лимит връзките си с неговото семейство, като към този момент даже не общувала с брат му и майка му Мариана. Със самия Ивайло Банова поддържала връзка, която касаела най-много тяхната щерка Йоана, която живеела ту при единия си родител, ту при другия, писа „ Ретро “.

До  това решение на комплицираната обстановка някогашните сътрудници стигнали мъчно, тъй като макар че Десислава била основател на тяхната разлъка, имала искания към бащата на детето си.

През дългогодишното им общуване двамата по този начин и не съумяха да минат под венчилото, макар че Деси намекваше искрено на финансиста, че желае празненство, като даже по този мотив си откри и сватбена организация. Към сегашния миг нараненият и зарязан предприемач бил признателен на ориста, че не е узаконил връзката си с Банова и сега имал финансова отговорност единствено към дъщеря й, а не и към  самата нея.

Още щом му съобщила, че го напуща, някогашната синоптичка и сегашна кореспондентка се пробвала да отскубне от Ивайло жилището, в който живеели, само че той не се съгласил . В имотния спор се намесила и неговата майка, която била надълбоко потресена от аферата на снаха си Деси с някогашния президент. Така ТВ звездата била принудена отиде в бащината си къща в столичния квартал „ Бояна “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР