Десетото издание на едно от най-кокетните театрални събития у нас

...
Десетото издание на едно от най-кокетните театрални събития у нас
Коментари Харесай

Театралният фестивал на моноспектаклите “СОФИЯ МОНО” с десето издание от 18 до 30 юни 2020

Десетото издание на едно от най-кокетните театрални събития у нас – фестивалът на моноспектаклите “СОФИЯ МОНО 2020 ” ще се случи и тази година и то за десети път в историята си. От 18-ти до 30-ти ЮНИ 2020 година паркът на Военна Академия “Г.С.Раковски ” още веднъж ще посрещне почитателите на театъра под намерено небе. На сцената му по традиция ще гледаме едни от най-прекрасните, смислени и стойности театрални постановки – моноспектакли и дребни театрални форми. В определените спектакли, публиката ще се наслаждения на майсторството на едни от най-хубавите ни артисти, измежду които Мариус Куркински, Камен Донев, Захари Бахаров, Виктор Калев, Герасим Георгиев – Геро, Малин Кръстев, Сашо Кадиев и други.

Летящ старт на събитието (на 18 юни) ще даде пеещият артист, музикант, всеобхватен гений и любим на публиката – Стефан Вълдобрев. Той, дружно с сътрудниците си от “Обичайните обвинени ” - Иван Лечев и Мирослав Иванов ще показват магически, аскустичен концерт - “Три китари в парка ”. Тази година  в границите на “СОФИЯ МОНО 2020 ” ще се радваме и на премиерата на моноспектакъла на Кръстьо Лафазанов – “Пълнолудие ” (на 28 юни). В него артистът показва свои обичани облици от лафторските спектакли - " За идиотите, които се набиват в очи ", " Интимни беседи по оня въпрос ", " Пълнолудие " и други.
В последната вечер на събитието (на 30 юни), ще се посмеем с постановката на режисьора Теди Москов “Аз обичам, ти обичаш, тя обича ” спекаткъл от афиша на Малък градски спектакъл “Зад канала ”.
Десетото издание на “СОФИЯ МОНО 2020 ” от 18 до 30 юни се провежда от продуцентска къща “Артишок ”, а при проведжането му ще бъдат спазени всички законови ограничения и рекомендации по отношение на предварителната защита и битката против COVID-19.
Билетите за спектаклите в програмата на “СОФИЯ МОНО 2020 ” се пускат  в продажба през днешния ден (5 юни) извънредно в мрежата на Ticketportal.bg . Цената им ще бъде от 10 до 40 лева съгласно датата и мястото. Могат да се закупят още бензиностанции ОМВ, книжарници Booktrading, Office1Superstore.
Подробности за фестивала можете да намерите във фейсбук събитието ТУК .

Спектаклите са с начален час 21:00 ч.

Вижте ПЪЛНАТА ПРОГРАМА на “СОФИЯ МОНО 2020 ”:
18 ЮНИ – “Три китари в парка ” – акустичен концерт с присъединяване на Стефан Вълдобрев, Иван Лечев, Мирослав Иванов
20 ЮНИ - “Черното пиле ” – моноспектакъл на Мариус Куркинси
21 ЮНИ - “Чамкория ” – моноспектакъл с присъединяване на Захари Бахаров, реж.Явор Гърдев

22 ЮНИ – “Аз, досадникът ” - моноспектакъл с Мариан Бачев и Сашо Кадиев
24 ЮНИ – “Възгледите на един преподавател за Народното творчество ” - моноспектакъл на Камен Донев

25 ЮНИ – “Възгледите на един преподавател за всеобщата култура ” - моноспектакъл на Камен Донев

26 ЮНИ – “ Грамофонът ” - моноспектакъл на Виктор Калев

27 ЮНИ – “Мариус 50 ” – събирателен моноспектакъл на Мариус Куркински

28 ЮНИ – “Пълнолудие ” - моноспектакъл на Кръстю Лафазанов - премиера
29 ЮНИ – “Стриптийз покер ” - моноспектакъл с Герасим Георгиев -Геро, Малин Кръстев и други. Постановка на Малък градски спектакъл “Зад канала ”
30 ЮНИ – “Аз обичам, ти обичаш, тя обича ” – режисьор Теди Москов. Постановка на Малък градски спектакъл “Зад канала ”
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР