Десетки такива поляни съм гледал, но след година и два

...
Десетки такива поляни съм гледал, но след година и два
Коментари Харесай

Борисов: Много ни е красива държавата, но за строителство е неудобно

Десетки такива поляни съм гледал, само че след година и два - три месеца са към този момент подготвени автомагистрали. Много ни е красива страната, виждате тук хълмове, планини, само че за строителство е доста неловко. С тези думи министър-председателят Бойко Борисов даде начало на градежа на сектора на Автомагистрала " Хемус " сред Буховци и Белокопитово.

Според премиера правата ще е подготвена за година и 2-3 месеца.

„ Строителите са в подготвеност, тръгваме и в двете направления – към Шумен и към Търговище, тъй че да се работи оптимално бързо. Едновременно от Ябланица и Боаза ще ги пуснем, по едно и също време ще влезем от двете страни и ще се съберем до Велико Търново. Както съм заречен до 2024 година „ Хемус “ ще я има и то в съвсем подготвен тип. Мисля, че ще се оправим “, сподели още Борисов, представен от " Фокус ".

Премиерът не пропусна да означи, че поради предходните ръководещи автомагистрала " Хемус " не може да се прави с европейски пари. " Всичко това е единствено на бюджета на данъкоплатците. Така че като декларират някои огромно предпочитание за предварителни избори, тези райони да знаят какво са им предизвикали, както и всички данъкоплатци ", добави Борисов.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР