Десетки привърженици на футболния отбор Левски се събраха пред Народното

...
Десетки привърженици на футболния отбор Левски се събраха пред Народното
Коментари Харесай

Левскари се събраха пред парламента, задават интересни въпроси


Десетки последователи на футболния тим Левски се събраха пред Народното събрание, с цел да поддържат спасяването на синия тим, съобщи БГНЕС.

Сред присъстващите няма ултраси и коренно настроени ентусиасти. Протестът за момента е кротичък, не се чуват политически послания.

Протестиращите не скандират и не носят плакати, някои от тях са облечени с фланелки на обичания тим и носят шалчета.

Феновете отхвърлят да приказват за обстановката в Левски и настояват, че са се събрали, с цел да изпият по едно кафе, защото мачове не са играни от месец декември и футболът им липсва.

“Дошли сме тук да се забележим, да си приказваме. Какво да се дублирам – за едни майка за едни мащеха, за едни игрища, шампионати, бази, парите са им чисти и кристални, за другите – давай да унищожаваме, непрекъснато да пречим. Едни парашутисти, притежатели, задължения. Домусчиев? Не могат да го пипнат, не желаят да го пипнат, е това е истината ”, съобщи почитател на Левски. “Следващият път сигурно ще сме повече. Иначе тази дума митинг никой не я е загатнал тук, събрали сме се другари. От декември не сме се виждали, желаеме да пием по кафенце ”, разяснява различен от ентусиастите. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР