Десетки полицаи и жандармеристи с кучета блокираха снощи квартала около

...
Десетки полицаи и жандармеристи с кучета блокираха снощи квартала около
Коментари Харесай

Полиция спаси базата на Локо от нощна атака на бесните фенове

Десетки служители на реда и жандармеристи с кучета блокираха нощес квартала към пловдивския парк Лаута, научи bTV. Два часа след края на градското дерби сред Ботев и Локо група от към стотина ултраси на " черно-белите " направи несполучлив опит да проникне в клубната база.

Бесните запалянковци  се пробваха да потърсят сметка на управлението на клуба за срамната загуба с 0:3 от огромния противник. Привържениците очевидно бяха използвали алкохол и единствено твърдата интервенция на силите на реда предотврати по-сериозни произшествия.

В неутрализирането на ултрасите бяха употребявани специфични полицейски кучета за всеобщи вълнения. Не се оповестява за задържани.

Самото дерби се игра без аудитория поради наказване на Ботев. Тепърва обаче напрежението се повишава.



Феновете на Лаута желаят неотложно разкарване от клуба на Христо Крушарски и неговото обграждане, което те назовават " пияндета ". Както е известно, агитката не може да преживее прогонването на идола Мартин Камбуров и непрекъснатите изцепки на Крушарски, който наричаше играчите " гейове " и по какъв начин ли още не.

Те считат, че предприемачът от Говедарци е спуснат с парашут. Чуват се гласове даже за свободен Локо от селските групи, а не тази тъга сега.

 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР