Десетки патрулки преследваха в продължение на два часа и мъж

...
Десетки патрулки преследваха в продължение на два часа и мъж
Коментари Харесай

Полиция преследва 2 часа открадната пожарна

Десетки патрулки преследваха в продължение на два часа и мъж и жена, откраднали противопожарен камион на стойност $1 млн. по време на потушаване на пожар в калифорнийския град Сакраменто. Двойката съумяла да измине 160 км през пет окръга, преди да бъде спряна благодарение на лента с шипове, която спукала гумите на камиона, оповестява The Sacramento Bee.



Въпреки безразсъдното шофиране и множеството коли, взели участие в преследването, случаят се разминал без потърпевши. Пожарната обаче е претърпяла съществени вреди и сега е неизползваема. За благополучие на мястото на пожара, откъдето била открадната, имало и различен камион на противопожарната работа, с чиято помощ пламъците били загасени.



След като двойката крадци била задържана, мъжът обяснил, че вратата на камиона била оставена отворена и не могъл на устои на "поканата ". След като откраднал пожарната, той минал през дома на приятелката си, с цел да я вземе. Ченгетата обаче не можели да разпознават кой е карал, защото двамата прикривали лицата си с фланелките и се виждали единствено очите им.



От полицията в Сакраменто считат, че по време на случая двойката пишман огнеборци са се намирали под въздействието на алкохол или опиати, а най-вероятно и двете. Тези догатки се удостоверяват и от видеозаписа от ареста, при който мъжът плаче и се залива от смях по едно и също време.



Жената пък твърдяла, че се качила на крадената пожарна от състрадание, защото приятелят ѝ имал потребност от психиатрична помощ. След задържането той опитал да избяга от патрулката, до момента в който служителите на реда не го гледали, само че не съумял да стигне надалеч.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР