Десетки осъдиха поведението на дамата, с която ви запознахме преди

...
Десетки осъдиха поведението на дамата, с която ви запознахме преди
Коментари Харесай

Стотици се “видяха“ в Бай Ганьо от Гърция, оправдано ли е поведението на нашенката

Десетки осъдиха държанието на дамата, с която ви запознахме преди дни. Жената и компания провокираха възторг в обществените мрежи с държанието си на плажа в гръцкото градче Керамоти. Стотици пък видяха себе си в нея и остро разкритикуваха както авторката на текста, по този начин и възмущаващите се.
В мненията се видя една плашеща наклонност - хората не вникват в смисъла на текста или четат през редовете, написа trafficnews.bg. Целта на коментара не бе да се оплюе дамата. Дори не се загатва името й, годините и обитаемото място, от където е. Това бе единствено образец за пошло отношение. Тук не става дума за ястие и пиянство, тук се касае за държание. Акцентира се върху псуването и неналичието на просвета. Вестникът, доматът и колбасът са единствено декор на цялата дивотия, която се бе изляла на плажа.

След нашия материал мненията не закъсняха и заваляха един измежду различен. От жлъчни изрази във връзка с героинята ни до отбрана и закани за отплата. Публикуваме ги без редакторска интервенция:

„ 2 евро фрапе, ми кой ги е карал да вървят на Гърция, за какво не си седят в България на по-евтино, но тук единствено за шезлонгите ще платят 50 лв”;

Хора се съпоставиха с дамата, описвайки я като средностатистическия българин. Отново е срамно… средностатистическия българин псува домакинът си, псува хората които му доставят комфорт и не се преценяват нито с децата, нито с другите почиващи. Тук е тъжното на историята-интелигентни хора, даже и публицисти считат, че това е обикновено държание.

„ Боже Господи какво ви интересува какво ядът хората??? Първо се научете да гледате себе си,тогава обсъждайте другите”;

„ Няма нищо неприятно в това да си хапва на плажа, единствено си търсите работа на фейса за коментар, оставете хората да си живеят както им харесва, нали не го краде”;

„ По добре доматките и чесъна да се хапват от колкото застоялата и скъпа храна”;

„ Защо да е срамно да си донесеш храна от у дома и да си я хапнеш на плажа?”

„ Аз пък не виждам нищо неприятно в това, че някой си е донесъл ястие... Не всички имат пари да ядат по заведения”.

Българи като в поговорката „ виновен негонен бяга” незабавно трансферираха топката на чужденците у нас. Дали по този начин се успокояват или просто по този начин им отърва, коментаторите упрекнаха англичаните и другите туристи за дереджето ни.

„ Ама то пък тъй като чужденците когато дойдат в България, въобще не се излагат, но въобще. По цели нощи пият и се друсат. Лигавят се. Правят пакости и мизерии. Бият даже личния състав в хотелите към този момент. Какво се възмущавате толкоз.”; „ НА СЪНИ БИЙЧ всички руснаци по този начин наподобяват на плажа и хрупат от торбите”;

„ Стига с родните комплекси, че ние сме най- най. Има доста по-прости хора от всички народи, вижте английската сган по нашето море”,

„ И какво е неправилното тука!!! Жената си яде на плажа. И какво като е в Гърция??? Значи това е отвращение???? А за какво англичаните като идват на плаж в България и се наливат с алкохол, не се срамят от това!!! Пияни повръщат къде и падне. А да те са англичани и имат пари, и на тях всичко и е позволено”.

„ Проблема е балканския нрав или може би комунистически тъй като съм виждала и рускини с плодовете и сандвичите в салфетки от блок масата на ол инклузив хотела...”

Благодарим и на всички хора, които четат и вникват в смисъла на текста. Малцина се оказват тези, които в действителност са разбрали какво желаеме да кажем с този материал.

„ Гледам доста мнения пазят ганьовщината,ама хора спрете се бе....Не е казуса какво и по какъв начин се яде,а отношението,било му 2 евро фрапето,що на Слънчака от заведението на пясъка какъв брой е??? Нима бирата не е 5 лева,при състояние,че 100 метра по надолу в супера е 1.20”;

„ Леля ти Гинка от видеото в никакъв случай не е ходила в Гърция...ама да каже,че е ходила..До индивида е! И аз не бях се качвала на аероплан до скоро,но не съм си носила половината ледник,,щото скъпо "... Като си решил да вървиш ще си плащаш... Иначе у дома и аз си нарязвам доматче на дъската...и си похапвам чесън...Но у дома. Това за,,яденето ",а за това,че се събличат по плажа и псуват като каруцари.. отново ще кажа - до индивида е!”;

„ Абе, хора, за какво всеобщо коментирате единствено яденето? Че то е единствено черешката на тортата”; „ Има много по допустими способи да се храниш на плажа.”

„ Ганьо какво прави тогава в Гърция при " гадните византийци "?”

„ Изобщо не разясня псувните за цената на фрапето и така нататък Когато ползваш маса на заведение, не е обикновено да ядеш храна от у дома! Защо не отидете на ресторант (във който и да е град) и да си извадите от чантата доматки и вестник? Дали е на плаж или на центъра, това е заведение/ресторант/кафене или каквото се води, внасяте ли си кафе от у дома като ходите в кварталното кафене?

„ Тук възмущението на авторката е от просташкото държание с вестниците и псувните. Можеше да употребява хартиена покривчица за еднократна приложимост и да си нареже колбаса и доматките у дома,като ги опакова в кутии или по някакъв по-добър метод ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР