Десетки млади танцьори от Пловдив се включиха в международна инициатива,

...
Десетки млади танцьори от Пловдив се включиха в международна инициатива,
Коментари Харесай

Флашмоб оживи Тютюневия град в Пловдив

Десетки млади танцьори от Пловдив се включиха в интернационална самодейност, която се организира едновременно в 10 европейски страни. Танцовият флашмоб е отдаден на Европейската година на културното завещание.

Пловдив

България се причислява към Норвегия, Швеция, Англия, Белгия, Германия, Полша, Чехия, Испания и Италия. Целта на танцьорите е да оживят и да трансфорат в сцена за изкуство 30 индустриални пространства на разнообразни местоположения по Стария континент.
Цветомира Крумова – живописен началник на танцово студио " Милениум " град Пловдив: " Ние сме постоянен участник в такива мероприятия, децата доста се забавляват, огромни запалянковци са. Освен това доста се интересуват от историята на Пловдив. И желая да запазим нашия град толкоз хубав, колкото е. " Дете - участник във флашмоба: " Бяхме много обезпокоени, само че като започнахме да танцуваме, се успокоихме и всичко беше ок. "
В Пловдив участниците танцуваха под ритъма на електронната версия на " Одата на насладата " и оживиха най-новото културно пространство в бъдещата Европейска столица на културата – триетажна постройка в Тютюневия град.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР